Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Írd le nekem, mi az, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írd le nekem, mi az, amit igazán tisztelni tudsz a másik nemben?

Figyelt kérdés

Anno iskolában volt olyan feladvány, hogy akinek a nevét húztuk, jó tulajdonságokat kellett róla mondani.

Kíváncsi vagyok, Ti milyen jót tudtok mondani egymásról!

2018. szept. 13. 07:25
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
81%

Nekem egy férfiben:

hűség, tisztelet, felelősség, kitartás/céltudatosság, önállóség, őszinteség.

2018. szept. 13. 08:32
 22/40 anonim ***** válasza:
82%

Sok embert tisztelek mindkét nemből, de egyiket sem azért, mert férfi vagy nő.

A tiszteletet ki kell érdemelni, nem alanyi jogon jár, főleg nem valaki neme miatt.

Így azok a dolgok is nemtelenek, amiért tisztelek valakit. Gondolom, általános emberi értékeket felesleges felsorolni, talán magatoktól is tudtok párat.

2018. szept. 13. 08:33
 23/40 anonim ***** válasza:
84%

Ilyen nincs. Semmi olyan tulajdonsag nincs, amivel mindenki rendelkezik az egyik nemben, a masikban pedig nem.

Egyes embereket tudok tisztelni, nemtol fuggetlenul.

2018. szept. 13. 08:59
 24/40 anonim ***** válasza:
91%
Kerdezo, inkabb azon gondolkodj el, hogy a normalis nok miert nem kerulnek a latoszogedbe. Mert bizony vannak.
2018. szept. 13. 09:02
 25/40 anonim ***** válasza:
86%

Így általánosságban semmi.

Természetesen vannak olyan férfiak, akiket tisztelek, de csak azért nem fogok töbmilliárd emberre felnézni, mert farkuk van.

N

2018. szept. 13. 09:57
 26/40 anonim ***** válasza:
85%
A nőiességet magát, ha az őszinteséggel, értelmi és érzelmi intelligenciával, odaadással, empátiával, humorral és persze igényes esztétikummal párosul... ilyen nők nélkül teljesen értelmetlen lenne az életem, ez biztos.
2018. szept. 13. 10:06
 27/40 anonim ***** válasza:
73%

Semmit. Nincs olyan dolog, amiben minden férfi egyforma.

Egyéneket tisztelek, férfiakat és nőket. A példád jó, mert ott EGY emberről kell jót mondani. De nem ismerek minden férfit.

2018. szept. 13. 10:08
 28/40 A kérdező kommentje:

Időközben megtudtam privátban, hogy a "hiteles keresztény közösség, ahonnan nem lehet kirobbantani az embert, és ahol megtelepszik, az a hitgyüli...

Íme, egy olyan ember blogja, aki a Hit Gyülekezetét hagyta ott:

[link]

Tehát ki lehet onnan is jönni.

2018. szept. 13. 10:09
 29/40 anonim ***** válasza:
80%

Az a baj, általánosítani nem tudok.

Vannak nők, akik kitartóak mondjuk vagy segítőkészek, de ezeket az általánosságokat el lehet mondani másról is.

Szerintem személytől függ, hogy lehet-e tisztelni vagy sem.

2018. szept. 13. 10:20
 30/40 A kérdező kommentje:

24-es:

A nőkkel való vita lassan hasonlít az értelmetlenekkel való vitához:

Ugyanazokat az érveket fújják újra és újra. Most bedobtad azt a klasszikus érvet, hogy szerinted az, hogy nem találkoztam normális csajokkal, az én hibám.

Tekintve azt, hogy 15 éves koromtól fogva megszámlálhatatlanul sok nővel volt dolgom, már ott is hibás a feltevésed, hogy a "normális nő" az én definícióm szerint alázatos, míg szerinted - feltételezhetően - ez elhanyaholgató tulajdonság.

A magukat "normálisnak" tartó lányok többsége nem alázatos, hanem nagyképű, és a vallási vezetőkhöz hasonlóan henceg azzal, hogy ő milyen tisztességes, lenézve azokat, akik az ő erkölcsi értekrendjüknek nem felelnek meg.

A furcsa az egészben az, hogy nem egy esetben egy általad lenézett, "nem normális lányoktól" többet várhat az ember. Pl. mikor a repülőtéren gondom akadt, senki sem ajánlotta fel a segitségét, csak egy olyan nő, akiről első ránézésre is nyilvánvaló volt, hogy jó eséllyel egy luxusprosti. "Normális lányol" megcsak nézték a jelenetet.

És ez csak egy példa volt a sok közül.

2018. szept. 13. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!