Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írd le nekem, mi az, amit igazán tisztelni tudsz a másik nemben?
Anno iskolában volt olyan feladvány, hogy akinek a nevét húztuk, jó tulajdonságokat kellett róla mondani.
Kíváncsi vagyok, Ti milyen jót tudtok mondani egymásról!
Nekem egy férfiben:
hűség, tisztelet, felelősség, kitartás/céltudatosság, önállóség, őszinteség.
Sok embert tisztelek mindkét nemből, de egyiket sem azért, mert férfi vagy nő.
A tiszteletet ki kell érdemelni, nem alanyi jogon jár, főleg nem valaki neme miatt.
Így azok a dolgok is nemtelenek, amiért tisztelek valakit. Gondolom, általános emberi értékeket felesleges felsorolni, talán magatoktól is tudtok párat.
Ilyen nincs. Semmi olyan tulajdonsag nincs, amivel mindenki rendelkezik az egyik nemben, a masikban pedig nem.
Egyes embereket tudok tisztelni, nemtol fuggetlenul.
Így általánosságban semmi.
Természetesen vannak olyan férfiak, akiket tisztelek, de csak azért nem fogok töbmilliárd emberre felnézni, mert farkuk van.
N
Semmit. Nincs olyan dolog, amiben minden férfi egyforma.
Egyéneket tisztelek, férfiakat és nőket. A példád jó, mert ott EGY emberről kell jót mondani. De nem ismerek minden férfit.
Időközben megtudtam privátban, hogy a "hiteles keresztény közösség, ahonnan nem lehet kirobbantani az embert, és ahol megtelepszik, az a hitgyüli...
Íme, egy olyan ember blogja, aki a Hit Gyülekezetét hagyta ott:
Tehát ki lehet onnan is jönni.
Az a baj, általánosítani nem tudok.
Vannak nők, akik kitartóak mondjuk vagy segítőkészek, de ezeket az általánosságokat el lehet mondani másról is.
Szerintem személytől függ, hogy lehet-e tisztelni vagy sem.
24-es:
A nőkkel való vita lassan hasonlít az értelmetlenekkel való vitához:
Ugyanazokat az érveket fújják újra és újra. Most bedobtad azt a klasszikus érvet, hogy szerinted az, hogy nem találkoztam normális csajokkal, az én hibám.
Tekintve azt, hogy 15 éves koromtól fogva megszámlálhatatlanul sok nővel volt dolgom, már ott is hibás a feltevésed, hogy a "normális nő" az én definícióm szerint alázatos, míg szerinted - feltételezhetően - ez elhanyaholgató tulajdonság.
A magukat "normálisnak" tartó lányok többsége nem alázatos, hanem nagyképű, és a vallási vezetőkhöz hasonlóan henceg azzal, hogy ő milyen tisztességes, lenézve azokat, akik az ő erkölcsi értekrendjüknek nem felelnek meg.
A furcsa az egészben az, hogy nem egy esetben egy általad lenézett, "nem normális lányoktól" többet várhat az ember. Pl. mikor a repülőtéren gondom akadt, senki sem ajánlotta fel a segitségét, csak egy olyan nő, akiről első ránézésre is nyilvánvaló volt, hogy jó eséllyel egy luxusprosti. "Normális lányol" megcsak nézték a jelenetet.
És ez csak egy példa volt a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!