Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írd le nekem, mi az, amit igazán tisztelni tudsz a másik nemben?
Anno iskolában volt olyan feladvány, hogy akinek a nevét húztuk, jó tulajdonságokat kellett róla mondani.
Kíváncsi vagyok, Ti milyen jót tudtok mondani egymásról!
Alapvetően egyetértek veled. Tulajdonképpen nincs semmi, amit az átlag nőben tisztelni lehetne, de erre csak akkor jön rá az ember, ha folyamatosan ismerkedik a nőkkel, és mindig ugyanazokkal a klisékkel találkozik. Akkor rájön, hogy mind egyforma, és csak a szex jelenti velük a legnagyobb örömöt. De ameddig ez nem történik meg, addig csak azt gondolják, hogy rosszat fogtak ki, és - átvéve a nők szövegét - várnak a "Nagy Ő"-re.
Persze, tegyük hozzá: kivételek mindig lehetnek, de ez 1-2% lehet talán.
Mindenesetre nem akarom meghazudtolni magam: tisztelem bennük azt a rafináltságot, hogy bármit tesznek, úgy tudják forgatni a lapokat, hogy végül a "gonosz pasi - gyenge nő" felállás jöjjön ki.
Sokat lehet tanulni a nőktől, és ez jó.
Nyárom Balatonon dolgoztam, jó kis leckét kaptam. Azon kívül, hogy megtanultam: nagyon könnyű felkelteni az érdeklődésüket, kiderült, hogy mennyire nem szabad bennük megbízni.
Na még ez az, amit tisztelek bennük: hogy akaratukon kívül is tanítanak. 😁
Na igen, a kitartás. Még az is pozitív tulajdonság bennük.
(Az előző kommentem az 1-esnek szólt)
1 Ha ilyen nők kellenek neked, akkor meg is érdemled. Értelmes férfi átlép rajtuk.
Mondom ezt nőként.
Mert nálunk, az én közösségemben a férfiak az ilyeneket úgy tekintik mint disznókat orrukban a karikával.
Péld 11,22
Mint a disznó orrában az aranyperecz, olyan a szép asszony, a kinek nincs okossága.
Úgy összességében semmit nem lehet erre mondani. Csak egyes emberre lebontva. Nem mondhatom azt, hogy szeretem, hogy a férfiak hűségesek vagy kemrnyen dolgoznak.
Szeretem, amikor egy férfi felelősségteljes és meg tud nyugtatni már csak a jelenlétével, hangjával ha valami baj történik. Szeretem, ha megértő és figyemes. Én ezt tudom tisztelni abban, akiben megvan.
7-es:
Azzal a szentírási idézettel az a baj, hogy a hagyomány szerint Bölcs Salamon kb. 3000 éve vetette papírra.
Az ókorban egészen más volt a helyzet, ha pl. most csak a Szentírásban szereplő nőkből indulok ki:
Akkor mondd el nekem, hol vannak manapsáf olyan bátor, szentéletű nők mint pl. Debóra prófétaasszony, Eszter királyné vagy éppenséggel Ruth volt?
8 Vannak, csak ki kéne nyitnod a szemed.
Egyébként amit idéztem, azt adja Isten keresztény férfiaknak. Tényleg így látják a magukat kellető nőket. Azonnal ahogy egy ilyen megjelenik előttük:D Ez is Isten titkainak egyike:D Lévén nem véletlenül, ugyanis mind egy keresztény férfi, és mind keresztény nő sokkal nagyobb kísértésnek van kitéve mint bármely más ember.
Egy keresztény férfi vonza a nőket, de nem ám kicsit.Mert erő sugárzik belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!