Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Írd le nekem, mi az, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írd le nekem, mi az, amit igazán tisztelni tudsz a másik nemben?

Figyelt kérdés

Anno iskolában volt olyan feladvány, hogy akinek a nevét húztuk, jó tulajdonságokat kellett róla mondani.

Kíváncsi vagyok, Ti milyen jót tudtok mondani egymásról!

2018. szept. 13. 07:25
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
18%

10+

*Akkor mondd el nekem, hol vannak manapsáf olyan bátor, szentéletű nők mint pl. Debóra prófétaasszony, Eszter királyné vagy éppenséggel Ruth volt?

Szerinted Izraelben miért sorozzák be a 18 éves lányokat? Kik ők?; és miért van az, hogy a ma Magyarországon élő családok női tagjai mind kiküldik Izraelbe a 18-20 éves lányaikat az ottani seregbe?

(Ez nem kitaláció, van ilyen a családomban, most fog kimenni a kislány, az apja is katona volt az Izraeli seregbe, és itt élnek)

2018. szept. 13. 07:57
 12/40 anonim ***** válasza:
2018. szept. 13. 07:58
 13/40 anonim ***** válasza:
60%
Penzuket (az nem is ferfi akinek nincs) csak h alkalmaszkodjak az itteni valaszokhoz😂
2018. szept. 13. 08:01
 14/40 A kérdező kommentje:

10-es:

Ezzel csak az a baj, hogy a mai keresztény nőknek semmi közük sincs a fent említett női ószövetségi nőkhöz. A mai keresztény nők vagy képmutatóak, vagy rendkívül buták, még az evoluciót is tagadják. Tudom, mert voltam keresztény.

Azt meg kizártnak tartom, hogy egy keresztény férfi(? - inkább fiú) vonzó lenne a nőknek, mert nem rendelkeznek olyan tulajdonságokkal, ami vonzóvá tenné őket. Max a gyülekezeten belül a "házasságig no szex" és hasonló mentalitású keresztény nőknek tetszetős ez.

2018. szept. 13. 08:01
 15/40 A kérdező kommentje:

11-es:

Ezt nem tudtam. Az izraeli seregne fiatal nők is szolgálnak?

Ez érdekes! Mennyire másabbak lehetnek, mint az itteni, shoppongoló p_csák... 🤣

Amúgy ez régóta szokás Izraelben?

2018. szept. 13. 08:04
 16/40 anonim ***** válasza:
71%
Kölyökkoromban egy tőlem jóval idősebb ismerősöm azt mondta, hogy a nőkben az édesanyát vagy a leendő édesanyát kell tisztelni, na igen,csak az már nem mindegy ki milyen anya vagy milyen anya lesz. Azokat a nőket tisztelem, akik elértek valamit az életben saját erőből, pláne ha közben már családjuk is van. Azokat viszont semmibe nem nézem, akik felsz.pták magukat szó szerint a ranglétrán, vagy csak egyszerűen más pénzét költik,miközben semmit nem csinálnak, csupán jól néznek ki.
2018. szept. 13. 08:06
 17/40 anonim ***** válasza:
3%

15 Igen. Elég régóta.

14 Nem valós keresztény közösségben voltál, a beszéded meg igazolja is. Mert aki valósba kerül az ott megtelepszik, és kirobbantani nem lehet, akár nő, akár férfi is az illető..

Az itteni libák szerintem, akit az 1.-es is említ, hát, a műkarmukkal szétfutnának, egy támadásban:DD

2018. szept. 13. 08:07
 18/40 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy mi neked a "valós keresztény közösség"

Katolikus családba születtem, aztán a h.n. adventistákhoz kerültem. De az ilyenekkel mint a karizmatikusok meg a Jehova tanúi keresztény koromba sem értettem egyet.

A keresztenység azonban mint kiderült, nem az én utam (szal igen, ki lehet onnan robbanni). Bár nem tagadom Isten létét (igaz a benne való hitem sem olyan erős már), de nem akarok semmilyen szervezett vallásnak a tagja lenni, akik megmondják, hogy gondolkodjak.

Visszatérve az alaptémára: feltételezem, hogy egy katonaságban szolgaló nő mentalitása teljesen másabb, mint az árlag nőé. Szívesen beszélgetnék egy olyannal.

Az átlag nő viszont csak szexre jó, ez számomra most már 100% lassan.

2018. szept. 13. 08:18
 19/40 A kérdező kommentje:

Hozzéteszem viszont: a más mentalitás nem jelenti azt, hogy szükségszerűen jobb is lenne minden.

Lehet míg az átlag nő csak hisztizne egy vita alkalmával, addig a katona nő rám fogná játulról a berettát. 🤣

Kivel is járok akkor jobban?

2018. szept. 13. 08:25
 20/40 anonim ***** válasza:
97%

Személyeket tisztelek és nem embercsoportokat.

Nem alkotok véleményt valakiről a neme vagy nemzetisége, társadalmi sztátusza, vallási hovatartozása stb. alapján, ezek írtó felületes dolgok.

Logikátlan a leírásod. Az iskolában ti is emberekről mondtatok véleményt, nem pedig fiúkról meg lányokról általánosítva.

2018. szept. 13. 08:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!