Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt aki feladta az életét és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt aki feladta az életét és elköltözött másik városba vagy külföldre a párja miatt?

Figyelt kérdés
Megérte végül?
2018. aug. 23. 11:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
41%
értelmes ember maga miatt teszi a dolgait nem mások miatt
2018. aug. 23. 11:35
 2/12 anonim ***** válasza:

Én, országon belül párszáz km-re.

Megérte, bár én mondjuk gyerekkorom óta vártam, hogy elszabadulhassak a szülővárosomból :D

2018. aug. 23. 11:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Én akkor tenném ezt, ha amúgy is oda akarnék költözni.
2018. aug. 23. 11:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Terveztem, hogy külföldre megyek de mondjuk csak a ,,sógorokig" képzeltem a távot.A párom meg messzebb élt.Végül mivel menni akartam az országból úgy gondoltam ott is jó helyem lesz.

Megérte.

2018. aug. 23. 11:46
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
Én főként saját magam miatt költöztem (2000 km), az már csak bónusz volt, hogy ő is közel élt. Ekkor még nem volt köztünk semmi nagyon erős vonzalmon kívül, de ha szerelmes lettem volna, az sem változtatott volna a helyzetem. Nélküle is megléptem volna és így is önállóan tettem, nem segített, nem költöztünk össze azonnal, ezt sose hagytam volna, számomra nagyon fontos, hogy mindent önerőből érjek el. Nincs olyan ember a világon, akiért feladnám az egész életem, nincs olyan ember, akiért kiszolgáltatnám magam, egy szerelem se ér ennyit.
2018. aug. 23. 11:46
 6/12 anonim ***** válasza:
10%
Én Angliába Szlovákiábo és kizárólag csak a párom miatt, otthagytam az egyetemet is. És igen..megérte...lassan 3 éve itt élünk..kismama vagyok..nagyon szeretjük egymást :)
2018. aug. 23. 11:53
 7/12 anonim ***** válasza:
24%

#6 otthagytam az egyetemet is

Miből éltek meg? Átlag proli angliai mosogató lettél vagy mi? És erre még gyereket is vállalni..najó nem ítélkezek, lehet a párod gazdag, de hogy Angliában diploma nélkül nem mész semmire, az fix(ott élek).

2018. aug. 23. 12:09
 8/12 anonim ***** válasza:

#7 "Angliában diploma nélkül nem mész semmire"

Ne haragudj, de ez azért nem teljesen igaz. Én is éltem pár évet Angliában, jól fizető szellemi munkakörben dolgoztam és nem volt diplomám, csak jópár év munkatapasztalatom és így is folyamatosan kaptam az állásajánlatokat a LinkedIn profilom alapján. A válaszolónak az életkorából adódóan gondolom ez nincs meg, de az nem igaz, hogy diploma nélkül nem megy semmire az ember. Az én tapasztalataim szerint a munkatapasztalatot sokkal inkább figyelembe veszik, mint azt, hogy van-e diplomád vagy sem.

2018. aug. 23. 12:22
 9/12 anonim ***** válasza:
74%
jézusom.. mind kettőknek jó melója van, volt. Gyönyörű házban élünk, amit párom kapott a munkájából kifolyólag. És igen gyárba kezdtem..mi ezen a szégyen? Aztán felraktak assistensnek, és egyre felyebb, irodába kaptam munka ajánlatott. Én épp forditva gondolom. Itt az egyetemeddel kitörölheted a segged. Hány Angol rendelkezik egyetemmel? :D Ja, amugy még egy szalagmunkás fizetéssel is jobban megélek, mint szlovákián 380 euros fizetesbol. Itt szerintem ranglétra van, egyből nem fognak berakni téged főnöknek, a legalján kezded, aztán feljebb feljebb jutsz. No,mindegy, én nem magyarászkodom. És amugy diploma..tudod hány magyar diplomás dolgozott a gyárba szalag mellett? ;) Egyből máshogy néztek rám mikor megtudták,hogy tudok magyarul, angolul,szlovákul, csehül, és lengyelül. Ezekkel többre mész ;)
2018. aug. 23. 12:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Volt egy párom, akiért még a családommal is összevesztem, elköltöztem, feladtam mindent, aztán jó nagy csalódás volt az egész... mikor ő már sehol nem volt, a családom sem volt sehol, de még a barátaim sem, akiket őmiatta elmartam magam mellől... Szerintem ennek semmi értelme, egy egészséges felnőtt embernek van annyi esze, hogy ne mindig a szíve diktáljon, nekem sajnos csak utólag jött meg... Én másnak azt tanácsolnám, hogy gondolja végig, hány ellenkező nemű van még a világon, illetve hogy az addig nehezen összesajkozott életét mennyire éri meg felrúgdalni... Akkor költöznék máshová, ha már gyerek is lenne, esküvő, meg eljegyzés, másképp nem.
2018. aug. 23. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!