Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt aki feladta az életét és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt aki feladta az életét és elköltözött másik városba vagy külföldre a párja miatt?

Figyelt kérdés
Megérte végül?
2018. aug. 23. 11:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem az összes angol ismerősöm rendelkezik diplomával. Sőt többel is, vagy épp egyetemista. Mondjuk én egy nagyon gazdag részen lakok, szóval itt ez egyszerűen alap dolog. Beszélgettem múltkor egy lengyel mérnökkel, aki 14 éve költözött ide, és ő is mondta, hogy mindenképp tanuljak itt is valamit, mert angol diploma nélkül sokra nem mész. Persze, anélkül is lehet keresni párezer fontokat havonta, amiből már megélsz, de az igazi felső körökben, ahol évi többszázezer fontokat keresnek, bankárok, ügyvédek, üzletemberek stb diploma nélkül nem nagyon jutsz fel. Mondjuk ha nemis ez a cél, akkor nem szóltam, azért ez mar itt a krémek krémje kategória :D

2018. aug. 23. 14:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen, én Kanadába költöztem, és nem bántam meg. De nem hozzá költöztem ki, hanem vele együtt. Feladtam a munkámat, amit szerettem, eladtam a házamat. De itt is folytatni tudtam a munkámat, vettünk közösen házat, úgyhogy megérte.
2018. aug. 23. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!