Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szamit, ha tevedtem a múltban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szamit, ha tevedtem a múltban?

Figyelt kérdés

3 evvel ezelött csinaltam egy ökörseget , miutan megszunt a munkahelyem ahol tanitottam felnötteket idegen nyelvre, összeszurtem a levet egy volt diakkal , egy 43 eves pasas

A pasi egofenyezes miatt akart velem lenni en meg fogyni akartam es nem talaltam a motivációt , es igy elfogadtam a közeledeset , igy talalkakat planirozva volt eröm kikerulni a hutöt

Elni akartam eletemben elöször , kipróbalni dolgokat , a pasi nagyon nyomult , kezenfekvö volt

Vegul egy nagyon fura dolog törtent , egy este lefekezett a lakasom elött hogy menjek le dumalni vele es az lett a vege hogy le...ptam az autóban

Ezt meg megismeteltuk parszor meg még egyebeket , de a vegen megszakitottam a kapcsolatot. Sajna sok sms es fotó maradt a mobiljaban ami bizonyitotta hogy talalkoztunk.

Eletemben elöször rúgtam ki a hámból mert egesz eletemben a könyveket bújtam

Amúgy nem érte meg a kaland, de nem gondolkodtam tisztán , depressziós voltam.

Most megismertem egy pasit , aki mint kiderult tud erröl a pasiról , meg azt se tartom kizartnak hogy azert erdeklödött irantam , mert tudta hogy mik törtentek

Lenyeg , hogy kerdezte lenezöen hogy hogy tudtam egy ilyen kalandba bonyolódni , persze tagadtam de ha a masik smseket mutatott akkor ez van , de úgy erzem hogy semmi köze es joga a múltam hánytorgatni

Ennek ellenere persze lenézhet ?

Érzem a lenézést a hangján amikor ezt kerdezte

Ez tönkreteszi az új kapcsolatom ?

Hozzateszem hogy ez az új pasi nagyon konzervativ

2018. aug. 19. 00:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Valóban, ezt nem is vitatom. De sajnos a jogalkotó rosszul gondolkodik. Bár sokszor abban sem vagyok biztos, hogy gondolkodik. :-(
2018. aug. 21. 00:02
 22/23 A kérdező kommentje:

Nem tudom milyen jogászokról beszeltek , a fotókat en kuldtem neki magamról , nem ö keszitette titokban , es azt sem mondtam, hogy posztolgatja öket . Nem tudom mit csinal veluk

Azt gyanitom hogy masoknak elmondta

Tenyleg nem tudom mit beszeltek dolgokról, amiket en nem mondtam

2018. aug. 21. 06:58
 23/23 anonim ***** válasza:
Ott a pont! Így már a másik válaszolónek is világos lesz, hogy mi a helyzet.
2018. aug. 21. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!