Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szamit, ha tevedtem a múltban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szamit, ha tevedtem a múltban?

Figyelt kérdés

3 evvel ezelött csinaltam egy ökörseget , miutan megszunt a munkahelyem ahol tanitottam felnötteket idegen nyelvre, összeszurtem a levet egy volt diakkal , egy 43 eves pasas

A pasi egofenyezes miatt akart velem lenni en meg fogyni akartam es nem talaltam a motivációt , es igy elfogadtam a közeledeset , igy talalkakat planirozva volt eröm kikerulni a hutöt

Elni akartam eletemben elöször , kipróbalni dolgokat , a pasi nagyon nyomult , kezenfekvö volt

Vegul egy nagyon fura dolog törtent , egy este lefekezett a lakasom elött hogy menjek le dumalni vele es az lett a vege hogy le...ptam az autóban

Ezt meg megismeteltuk parszor meg még egyebeket , de a vegen megszakitottam a kapcsolatot. Sajna sok sms es fotó maradt a mobiljaban ami bizonyitotta hogy talalkoztunk.

Eletemben elöször rúgtam ki a hámból mert egesz eletemben a könyveket bújtam

Amúgy nem érte meg a kaland, de nem gondolkodtam tisztán , depressziós voltam.

Most megismertem egy pasit , aki mint kiderult tud erröl a pasiról , meg azt se tartom kizartnak hogy azert erdeklödött irantam , mert tudta hogy mik törtentek

Lenyeg , hogy kerdezte lenezöen hogy hogy tudtam egy ilyen kalandba bonyolódni , persze tagadtam de ha a masik smseket mutatott akkor ez van , de úgy erzem hogy semmi köze es joga a múltam hánytorgatni

Ennek ellenere persze lenézhet ?

Érzem a lenézést a hangján amikor ezt kerdezte

Ez tönkreteszi az új kapcsolatom ?

Hozzateszem hogy ez az új pasi nagyon konzervativ

2018. aug. 19. 00:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
6%

Megtetted, vállald! Mi lenne, ha minden ribizli jogászokhoz járna? Mellesleg az is kiröhögne. Ráadásul pénzed sincs rá.

Hazudtál neki! Ez a baj, ezért vagy senki a szemében. Mert hazug vagy!

Azt hiszed érdekli, hogy más pasival is voltál? Nem érdekli, de az, hogy nem bízhat benned, az nagyon zavarja. Letagadni amiről már tud? Sok nő csinálja ezt, de szánalmas.

A múltad meg elkísér, míg élsz. Ismerek olyan nőt, akiről 20 év házasság, és két gyerek után tudta meg a férje, hogy őelötte ribizli volt. Rákérdezett, és ismét hazudott a feleség. Most egyedülálló anyuci, és szidja a szemét férfiakat. Pedig csak igazat kellett volna mondania. A múltját meg csak az nem mondja el, akinek szégyenkeznie kell miatta, aki elítéli önmagát a tetteiért.

2018. aug. 19. 11:16
 12/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó szerintem csak kereste a kákán a göcsöt a pasi , es el akart válni ,20 ev utan ezert nem vált volna el , ha szereti
2018. aug. 19. 11:39
 13/23 anonim ***** válasza:
Jó, hogy magabiztos vagy, de csak akkor, amikor igazad van. Persze most is tévedsz. Senkinek sem kell, egy hazug ribizli, akivel csak szégyenkezni lehet. Csak az érintett nők szerint van rendben, a sok szexpartner, és a hazudozás. Az hogy engem lepontoznak, veled meg elhitetik, amit hallani akasz, és hogy hordában szidjátok a férfiakat, ezen mit sem változtat... De ez a te bajod. Nem húzatom le magam mégjobban miattad.
2018. aug. 19. 17:31
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem volt sok szexpartnerem összesen 4 egesz eletemben
2018. aug. 19. 17:33
 15/23 anonim ***** válasza:
62%

#1-es hozzászóló vagyok.

A jogászt azért javasoltam, hogy tanácsot kérhess, illetve felmérhesd a lehetőségeidet ebben az esetben. Hogy pl. mit tudom én, esetleg, ha megalapozott a gyanúd, akkor a jog lehetőséget ad-e neked, hogy átkutassák az illető pasas telefonját, bármilyen adattárolásra használható eszközét a rólad, a beleegyezésed nélkül készült felvételek után. Ugyanis aki ilyet csinál, és ez hivatalosan is kiderül róla, az elég kemény büntetésnek nézhet elébe.

2018. aug. 19. 19:48
 16/23 anonim ***** válasza:
15%

A 11 véleményét osztom !, lehet segítene a törvény ha elfajul ez a dolog, de kiröhgnének, ha nem szembe, akkor magukba a hátad mögött. És tényleg ne pontozgasd le, mert mivel a KONZERVATÍV palid is a szemedre hányja megvetően, nem is hinném hogy veled marad.

Én szóba sem állnék veled, mert a gyomrom fordulna föl a női butaságtól.

2018. aug. 19. 21:08
 17/23 anonim ***** válasza:
14%
Hát gondolkozol te ? Valakivel együtt, posztolja a közös képet naivul veled, aztán egy rakat melós meg röhög rajtatok. Konzervatív hapsid melled megállna egy barkasz mindennap, aztán 10 gumicsizmás okor röhögne rajta, meg a hallott sztorin, hogy hogy cumiztál, meg visongtál az ágyba 3 évvel ezelőtt xd
2018. aug. 19. 21:13
 18/23 anonim ***** válasza:
Akár ribizli a kérdező, akár nem, őt is megilleti a képmáshoz való jog, amennyiben nem kötöttek szerződést a szoptatós férfival, és az alapján adta el neki a képeit. Nyilván nem történt ilyen :)
2018. aug. 19. 23:03
 19/23 anonim ***** válasza:

Dehogy illeti. Szépen néznénk ki.

Nem elég, hogy egy nő szavára lesittelik, tönkreteszik, bármelyik férfit, még kutakodjanak is nála????

Tanuljátok már meg végre, hogy nem a férfiak felelősek értetek. Vigyázzatok magatokra ti is, és akkor nem lesznek ilyen gondok!!!

Kérdező 4 pasin mit akarsz letagadni, vagy titkolni? Ezt mond el őszintén, és akkor nem játszod el a férfiak bizalmát. Hidd el, van köze a múltadhoz, emiatt ne kockáztass.

Több 20-30-nál több pasit elfogyasztott nővel beszélgettem. Ők nem tagadják, mert már rájöttek, hogy kapcsolatot nem lehet hazugságra építeni, aki nem tudja elviselni a számodat, az nem neked való. Hadd keressen kisebb számmal rendelkező nőt, és te keress olyant, aki tényleg elfogad ezzel együtt. De ez a mai pasiknak már nem sok, mert a ribizlik világában te apácának számítasz.

Ezt a pasit meg engedd el. Eljátszottad a bizalmát, így már csak szexkapcsolat lehet belőle. Persze ha ez neked is, és neki is jó...

2018. aug. 20. 02:01
 20/23 anonim ***** válasza:
75%
#19 Szerencsére a jogalkotó ezt máshogy gondolja, mint te. :) De abban tökéletesen igazad van, hogy épeszű ember nem szopkod vadidegeneket úgy, hogy arról számára kínos képek készülnek.
2018. aug. 20. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!