Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szamit, ha tevedtem a múltban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szamit, ha tevedtem a múltban?

Figyelt kérdés

3 evvel ezelött csinaltam egy ökörseget , miutan megszunt a munkahelyem ahol tanitottam felnötteket idegen nyelvre, összeszurtem a levet egy volt diakkal , egy 43 eves pasas

A pasi egofenyezes miatt akart velem lenni en meg fogyni akartam es nem talaltam a motivációt , es igy elfogadtam a közeledeset , igy talalkakat planirozva volt eröm kikerulni a hutöt

Elni akartam eletemben elöször , kipróbalni dolgokat , a pasi nagyon nyomult , kezenfekvö volt

Vegul egy nagyon fura dolog törtent , egy este lefekezett a lakasom elött hogy menjek le dumalni vele es az lett a vege hogy le...ptam az autóban

Ezt meg megismeteltuk parszor meg még egyebeket , de a vegen megszakitottam a kapcsolatot. Sajna sok sms es fotó maradt a mobiljaban ami bizonyitotta hogy talalkoztunk.

Eletemben elöször rúgtam ki a hámból mert egesz eletemben a könyveket bújtam

Amúgy nem érte meg a kaland, de nem gondolkodtam tisztán , depressziós voltam.

Most megismertem egy pasit , aki mint kiderult tud erröl a pasiról , meg azt se tartom kizartnak hogy azert erdeklödött irantam , mert tudta hogy mik törtentek

Lenyeg , hogy kerdezte lenezöen hogy hogy tudtam egy ilyen kalandba bonyolódni , persze tagadtam de ha a masik smseket mutatott akkor ez van , de úgy erzem hogy semmi köze es joga a múltam hánytorgatni

Ennek ellenere persze lenézhet ?

Érzem a lenézést a hangján amikor ezt kerdezte

Ez tönkreteszi az új kapcsolatom ?

Hozzateszem hogy ez az új pasi nagyon konzervativ

2018. aug. 19. 00:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%

A fotók a te beleegyezéseddel készültek?

Én sürgősen beszélnék egy jogásszal.

2018. aug. 19. 00:43
 2/23 anonim ***** válasza:
33%

Nem, az tette tönkre a kapcsolatodat vele, hogy hazudtál neki.

Ez nem fog tetszeni, neked sem, de van köze a múltadhoz. Az határozza meg a jövődet. Ebben az esetben megalapozta a szakítást. Persze, ha őszintén elmondtad volna neki, akkor lehet nem zavarná, de ez a tüske már benne marad.

2018. aug. 19. 01:15
 3/23 anonim ***** válasza:
57%
Én abban a percben szakítottam volna az új pasival, amikor elkezdett kérdezgetni a másikról. Nincs hozzá köze, és nem tartozom neki magyarázattal. Pláne, ha még le is néz. Milyen kapcsolat lenne ebből?
2018. aug. 19. 02:15
 4/23 anonim ***** válasza:
93%

Ha nem is az egész múltadhoz van köze, de ha valakivel közös jövőt tervezel, van pár dolog, amit illik elmondani. A szopásos afférod már eddig sem volt titok előtte, nyilván a 43 éves pasas mindenkinek eldicsekedett vele, hogy mire használt téged. Ezek után nagyon gáz, hogy hazudtál róla.

Ez egy olyan dolog, amire számítanod kell a további életed során is. Mint már láttad, a fickó nagyon szívesen meséli a szaftos részleteket, és fotókkal meg ilyenekkel is szórakoztatja a közönségét. Az már teljesen lényegtelen, hogy mi volt az indítékod, hogy belementél egy efféle "kapcsolatba", meg ha el is hiszi neked valaki, hogy ez volt az első ilyen meg a sok tanulás, fogyózás blablabla, megtörtént és ez a lényeg.

Ezzel az új pasival viszont jobb, ha nem erőlteted tovább a dolgot. Neked se lenne jó, ha ő konzervatívként folyton lenézne meg azt éreztetné veled, hogy undorító vagy.

2018. aug. 19. 03:22
 5/23 anonim ***** válasza:
18%
Szóval diplomás ember létedre szopós kalandod volt egy sudri bunkóval, akinek kb 8 osztálya lehetett. Nem is tudok erre mit mondani, tán jobban tennéd ha elköltöznél valahova máshova országon belül és ha összejön egy komoly kapcsolat akkor kapásból ezzel indítasz, hogy ne érje meglepetésként a másikat ez a dolog.
2018. aug. 19. 04:43
 6/23 anonim ***** válasza:
Ez végig kísérheti az egész életedet és agyonra csapja az egészet. Az ilyen alja embereknek egy ilyen kitart életük végéig is és még 20 év múlva is azon csámcsog, hogy meghúzott, leszopatott gumicsizmába, munkásnadrágba, pufajkába egy nyelvtanárt.
2018. aug. 19. 04:52
 7/23 anonim ***** válasza:
89%

Ó, tudod, hányszor téved az ember?

Ha én még mindig a tévedéseim terhét cipelném magamon, reggel el sem tudnék indulni a munkahelyemre. Nem férne ki a puttonyom az ajtón.

A dolgok egy része "elévül". Mindannyian teszünk olyasmit, amire nem vagyunk túl büszkék a későbbiekben, akár készül a tetteinkről fénykép, akár nem (megjegyzem, a képkészítést jogi ügynek tartom, ennek megfelelően kezelném).

Konkrétan nem értem, hogy a konzervatív pasas milyen erkölcsi v más, mondva csinált alapon von felelősségre téged. Van rá valami garancia, hogy ezt később a közös gyerekeitek előtt nem teszi majd meg? Ugye.

Menj, élj, és próbálj megbocsátani magadnak. Ja, és ne keveredj bajba újra!

2018. aug. 19. 06:56
 8/23 anonim ***** válasza:

na ők azok akik nem szeretnek téged..

ismerkedj tovább..

2018. aug. 19. 07:31
 9/23 A kérdező kommentje:

Nem tudok jogaszhoz menni mert csak sejteseim vannak arròl hogy mindent elmondott, konkret bizonyitekom nincs

Mas ismerösöm nem ismeri ez a pasi

Ez az új meg tudta hogy elsö perctöl mikor szóbaallt velem, miert hánytorgat most ?

Szerintem semmi köze a múlthoz, nem a papom hogy be kelljen valljak mindent

2018. aug. 19. 08:04
 10/23 anonim ***** válasza:
65%

Ilyen mélységben nincs köze a dolgaidhoz, ha csak ismerkedtek. Kapcsolatban sem kell részletesen elmesélned kivel mit csináltál pontosan. Ha a párod rákérdez is bőven elég, hogy volt szex.

Igy meg, hogy meg csak ismerkedtek?! Nem is tudom, hogy képzelte a pasi. Én nem folytatnám vele. Nem teljesen normális aki az ismerkedéskor ilyenekkel jon elő, meg bizonyiteka is van...nem meghódítani, kapcsolatot építeni akarna?

2018. aug. 19. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!