Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a múltban történt rossz dolgokba beletörődni/ továbblépni?
Figyelt kérdés
A barátom 2évvel ezelőtt megcsalt,de nagyon megbánta és azóta sokkal jobban törődik velem,szeretget,a legtöbb idejét rám szánja és boldoggá akar engem tenni mindenhogyan,neki az én boldogságom lett a legfontosabb. Mindig emlegeti,hogy mennyire hálás azért,amiért megbocsátottam neki azt a pár alkalmat, ez így mind szép és nagyszerű,de sajnos én összetörtem,akkor volt a legnagyobb szükségem rá és otthagyott :( tudom többé nem csinálna ilyet,de nekem még mindig vannak rémálmaim néha és elkezdek zokogni álmomban,mintha megint darabokra törték volna a szívemet :( nem tudok mit csinálni,mit tanácsoltok,nagyon nagyon szeretem őt és ő is engem,már egyszer kétszer meg is jegyezte,hogy elvenne feleségül,de én nem tudom mennyire állnék készen erre ezek után,úgy érzem megbízható és őszintén szeret engem,mégis van olyan pillanatom,amikor a szívem megint belefájdul :( nagyon erölködöm azon,hogy elfelejtsem és hogy ne érezzem ezt,csak nagyon nehéz. Van egy olyan szokása,hogy sokat beszél az exeiről és más lányokról,hogy merre jártak együtt,kivel vesztette el a szüzességét,ki volt neki élete első szerelme,hogy melyik szép helyen kivel járt,ezelőtt mindig mézes mázosan odairta egy 3hónap után a lánynak hogy a világ legszebb nőjével van :( ezt igy megértem,de engem még soha sehova nem vitt,nem irt soha ilyet az üzenőfalamra,sőt ha azt irom neki hogy szeretem,nem ir vissza merthogy nem szereti ezt nyilvánosság elött és kitörlöm a végén,mert kínos lenne :( érzem,hogy szeret,de nem értem egyáltalán :'( és ez úgy fáj nekem. Ti mit tennétek? Mi a véleményetek?2014. máj. 7. 22:49
1/4 anonim válasza:
Nekem az a véleményem a dologról, hogy a megcsalás megbocsájthatatlan. De Te tudod, hogy mi a jó neked. Szenvedni vagy adni egy új esélyt másnak, aki szeret ?Aki egyszer megtette, az máskor is megfogja. Mivel megbocsájtottál neki, így ez benne van. Így simán előfordulhat mégegyszer a dolog. Viszont azt, hogy mit mondott a lányról nem írtad le. Lehet nem jelentett neki semmit, és megbánta. Lehet többet nem fog ilyet csinálni, de ezt nem tudhatjuk. Bocsi, nem akarlak elkeseríteni. Én ezt vallom.
2/4 anonim válasza:
1-es vagyok megint ! [link]
Olvasgasd ezt az oldalt... eltérő vélemények a megcsalásról, az utána való életről meg ilyenek. Mindenki leírta, mit tapasztalt. Ebből tanulsz !! :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. máj. 8. 07:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!