Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti miért panaszkodtok, hogy így rossz meg úgy rossz a pasitokkal a szex? Nektek az érzelmek a fontosak, nem?
Figyelt kérdés
aki panaszkodik, arra vonatkozik nyilvánvalóan2014. máj. 2. 09:01
1/16 anonim válasza:
Attól, hogy az érzelmek a fontosak, kötelességünk lenne végigszenvedni a szexet, vagy mi a f**sz?
(Megjegyzem,én élvezem, de a kérdésed abszurd)
2/16 A kérdező kommentje:
a nőknek a szex csak egy huszadrangú dolog, ezért bátorkodtam ezt a kérdést - utólagos engedelmeddel - feltenni
2014. máj. 2. 09:03
3/16 anonim válasza:
neked meg a szex a fontos, aztán panaszkodsz ha veszekedik a barátnőd :D
4/16 anonim válasza:
Hát ettől a kérdéstől felröhögtem!!!
6/16 anonim válasza:
Tény, hogy a normális nőknek sok minden fontosabb a szexnél, de azért nem is az utolsó helyen áll...
7/16 anonim válasza:
A Nőknek is fontos a szex, csak a normálisabbjainak nem mindegy hogy kivel..
8/16 anonim válasza:
A szexcentrikus nőknél a szex mindennél fontosabb, de nem minden nő ilyen, viszont az itt jelenlévők egyértelműen szexcentrikusak
9/16 anonim válasza:
Hogy lenne már 20-adrangú....
Bár a fejemmel nem rossz a szex, hiszen akkor nem lenne a férjem...
Ha valami miatt változna, én is panaszkodnék.
A szex fontos része a kapcsolatunknak, pedig nem vagyunk szexxentrikusak.
Persze vannak más fontosabb dolgok is, de kielégítő, jó szex nélkül hosszabbtavon mehet mind más is a levesbe...
10/16 anonim válasza:
Apukám, ha ilyen buta vagy, a büdös életben nem lesz boldog barátnőd. Minimális női biológia sincs meg? Nem?
Drága ég, még a hatodikos tankönyvek is írnak ilyesmiről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!