Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem rossz érzés tudni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem rossz érzés tudni egy ismerősről, hogy csalja a párja?

Figyelt kérdés

Annyira rossz érzés, amikor találkozol valakivel és lelkendezik, hogy milyen jó a kapcsolatuk és mennyire szeretik egymást, közben tudod, hogy a másik csalja..

És sajnos nem egy ilyen eset van az ismerősök körében.

27N

2013. nov. 26. 12:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó beleavatkozni akármit is tudsz. Utána téged vesznek majd elő. A csaj azért, mert miért nem mondtad el neki hamarabb, a pasija meg azért mert egy szarkeverő vagy. -.-
2013. nov. 26. 12:44
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
attól függ, ha az ismerősödet nem kedveled, akkor kimondottan jó érzés is lehet :)
2013. nov. 26. 12:44
 3/10 zotanbro ***** válasza:
en megmondanam neki hogy egy kocsog .
2013. nov. 26. 12:47
 4/10 A kérdező kommentje:

Jaaaa nem arra céloztam, hogy el kell mondani!

Persze nem jó más dolgába ártani magunkat.

Csak eleve a tudat azért tényleg rossz érzés....

2013. nov. 26. 12:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
egyébként én a barátomnak elmondanám. egy ismerősnek nem, de az ismerősöket nem szoktam sajnálni sem.
2013. nov. 26. 12:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem anno volt hasonló, de az akkori barátom megtiltotta, h szóljak a lánynak, pedig nem azt érdemelte. Rossz volt, s mikor nálunk voltak, hagytam, h elvigye, amit barátomtól kaptam nagy plüss tigrist, úgysem szerettem annyira. Ők meg jó hü.lyék voltak, mert ezzel poénkodtak, mikor 3asban voltunk. De egyszer másik haverjának az akkoriban felszedett csajának szólt barátom, h van barátnője, mert szerinte jó, ha tud róla.

Fura volt, de rá hagytam.

Szerencsére azóta nem kerültem ilyen helyzetbe. Mostani Páromnak baráti köre más.

2013. nov. 26. 14:15
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
Én elvárnám, hogy szóljanak! Minél hamarabb szeretném tudni, hogy minél kevesebb ideig legyek a hátam mögött közröhej tárgya.
2013. nov. 26. 18:42
 8/10 anonim ***** válasza:
hát nekem az lenne :(
2013. dec. 1. 10:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb barátnőm párjáról tudom, hogy mást szeret, azt, hogy mikor és hogyan akar szakítani a barátnőmmel.... Szörnyű érzés!
2013. dec. 1. 11:11
 10/10 anonim ***** válasza:
72%
Emberek... azért mert egy embernek nincs gerince,ti még növeszthettek! Barátnak,havernak,jó ismerősnek természetesen szólunk. Sz.rkeverő lennék? Ezt ki mondja? A hűtlen? Nem,és nem fogom hagyni,hogy egy s.g.fej lejárassa az ismerősömet,és tovább rabolja az idejét. Akiket nem ismerek közelebbről,nyilván nem szólok bele,de az nem is érdekel,nincs hozzá közöm. Viszont nem nézem végig,ahogy hülyét csinálnak egy kedves ismerősömből.
2013. dec. 1. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!