Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem rossz érzés tudni egy ismerősről, hogy csalja a párja?
Annyira rossz érzés, amikor találkozol valakivel és lelkendezik, hogy milyen jó a kapcsolatuk és mennyire szeretik egymást, közben tudod, hogy a másik csalja..
És sajnos nem egy ilyen eset van az ismerősök körében.
27N
Jaaaa nem arra céloztam, hogy el kell mondani!
Persze nem jó más dolgába ártani magunkat.
Csak eleve a tudat azért tényleg rossz érzés....
Nekem anno volt hasonló, de az akkori barátom megtiltotta, h szóljak a lánynak, pedig nem azt érdemelte. Rossz volt, s mikor nálunk voltak, hagytam, h elvigye, amit barátomtól kaptam nagy plüss tigrist, úgysem szerettem annyira. Ők meg jó hü.lyék voltak, mert ezzel poénkodtak, mikor 3asban voltunk. De egyszer másik haverjának az akkoriban felszedett csajának szólt barátom, h van barátnője, mert szerinte jó, ha tud róla.
Fura volt, de rá hagytam.
Szerencsére azóta nem kerültem ilyen helyzetbe. Mostani Páromnak baráti köre más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!