Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha rám jön, hogy a barátnőm mással is lefeküdt és nagyon rossz érzés! Mit tegyek, hogy elfelejtsem elnyomjam ezt?
Ha nagyon szereted, tedd túl magad rajta. Joga volt mással is lenni, akkor sem lehetne egy szavad sem, ha élvezte volna velük, vagy ha nem 2, hanem 20 lett volna.
Hozzá tartozik, és kész. Ha meg nem tudod elfogadni, akkor keress mást, de elég nehéz dolgod lesz.
Utolsó, a 15 évesek közül is sok a b*szott már, nekem is volt 1:) Ja meg a volt csajomat is 15 előtt d*gtam meg.
Amúgy ez tényleg nagy kamu amit a csajod írt kérdező, nekem is volt egy csajom 4 évig és mindig azt kamuzta, hogy ő márpedig csak rám ujjazza magát, sose gondol másra közbe stb stb. Hát ezt meg ki hiszi el?:D
Ezt csak azért mondta a csajod ,hogy ne bánkódj végette, de amúgy te nem szexeltél előtte mással? Mert akkor mondjuk megértem hogy ezt a kérdést kiírtad.
Én is ilyen voltam, beláttam jó nagy hülyeség, mert a csaj honnan tudta volna, hogy te jönni fogsz később? Akkor és ott azok voltak a pasijai nem te és talán velük képzelte el a jövőjét. Persze tudom, jobb ha te veszed el a szüzességét valakinek, de akkor meg még inkább félre fog menni, mert ki szeretne próbálni még többet.
8-as válaszoló.. ha tovább olvastad volna a kommentemet, ott van, hogy BÁR A MAI VILÁGBAN... 12..11...
értelmezd már egy kicsit légyszíves, ha már az ember veszi a fáradtságot, és ír valamit.. s:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!