Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónapja szakítottunk azt hittem túl vagyok rajta de tévedtem meddig lesz ez így?
Figyelt kérdés
2 évig voltunk együtt viszont pénteken rám tört valami el kezdtem sírni és hiányzik eddig is hiányzott csak el nyomtam magamban az érzést hogy ne legyen rossz félek hogy csak akkor fogom őt el felejteni ha jön majd egy másik .2017. dec. 17. 20:29
1/2 anonim válasza:
Ezt már egyszer megkérdezted, mit tudjuk mi, meddig lesz így, menj egy pszichológushoz...
2/2 anonim válasza:
Az semmi sztem nekem kb 1év kellett hogy elfelejtsem.Sőt az exem ra tett egy lapattal éz még az elején volt szakitottunk és kb 1honapra rà ujra felkeresett és beprobalkozott de én visszautasitottam és még megölelgetett.Szóval azért sztem az jobb ha nem keres nem zaklat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!