Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapja szakítottunk de még mindig nagyon hiányzik mikor fel el múlni ez az érzés?
Akkor ha rájössz hogy tényleg nem szeret már.
2 Hónapra saccolok lehet kevesebb is lehet picit több is.
Bár te utánna is fogod még szeretni de már el tudod engedni.
Általában fél évet mondanak minimum. Én inkább egyet mondanék, mert nekem minden évszakváltásnál feltépődtek a sebek és eszembe jutott (új élmény híján), hogy mit csináltunk tavaly együtt akkor. De teljesen csak másfél év elteltével lettem alkalmas arra, hogy ne az ő fényében nézzek másokat és ne úgy nézzek a másik nem bármely tagjára, hogy hozzá képest milyenek, akár jó, akár rossz értelemben.
Nehezíti a túllépést, ha az ember "mágnesekkel" él. Olyan tárgyakkal vagy dolgokkal, amik folyamatosan emlékeztetnek az illetőre. Szívtelen, de én kidobtam mindent, amit tőle kaptam és komolyabb érzelmi jelentősége volt számomra. De el is lehet őket tenni addig. És más útvonalon is közlekedtem, nem követtem a közösségi oldalakon sem, sem őt, sem a barátait. De személyfüggő is, kinek mi megy könnyen és kevésbé könnyen. Nekem első nagy szerelem volt, szerintem érthető, hogy nem tudtam valami gyorsan lezárni magamban, sosem éltem át ilyen veszteséget azelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!