Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tévedtem, de akkor mégis miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tévedtem, de akkor mégis miért?

Figyelt kérdés

Félre ismertem a páromat. Eleinte mindent megtett értem. Amit szemem szám megkívánt megkaptam. A szex is tökéletes volt. Hercegnőként bánt velem, a világ legszebb nőjének tartott. Napi szinten szerelmet vallott. Aztán észre vettem, hogy mindenre és mindenkire féltékenykedni kezdett. Aztán egy kis idő után....

A beteges féltékenysége odáig fajult, hogy megütött.

Nem érdemeltem meg tőle.

De bárki rám nézett, hozzám szólt azonnal gyanakodott és azzal jött, hogy nekem biztosan más kell.

Majd egyik nap a munkában a munkánk miatt egy fiú mellém került dolgozni akire nagyon féltékeny volt. Ő azt látta, hogy a srác hozzám ért. Holott egyáltalan nem így volt. Erre azt kiabálta neked ő kell és megütött. Én másnap reggel össze csomagoltam és elhagytam. Azóta számtalanszor bocsánatot kért.

Mindennap eszembe jut az az ütés.

Viszont eszembe vannak a szép dolgok is amiket átéltünk. Mivel lehetne könnyebb számomra ? Mert tudom nincs mentség a tettére, de a közös tevékenységek a sok szerelmes együttlét is eszemben van. Fájnak az emlékeink...

2018. jún. 5. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Az emlékek sokáig fájni fognak de ha pszichológiai értelemben átszakadt a gát nála a veréssel akkor soha nem fog leállni. Ergo inkább az eszedre hallgass mint az érzéseidre. Nyilván ő is erre próbál hatni. Az egyedüli könnyebbséget az hozza ha körbenézel magad körül és olyan kapcsolatot keresel aki nem alkalmaz fizikai erőszakot.

2018. jún. 5. 15:32
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Természetes hogy így érzel, fájni is fog még egy darabig.

De nagyon jól figyelj rám, ne merj visszamenni hozzá. Most még csak egy apró pofon. A következő pillanatban meg mire észbe kapsz már a feldarabolt testedet ássa éppen el a kertben.

24N

2018. jún. 5. 15:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszer megtette meg fogja tenni újra.

Ezen kívül nehogy már ne ápolhasd a baráti kapcsolataidat!

Örülj,hogy már nem terrorizál.

Egyik exszemmel jól passzolnának :D

2018. jún. 5. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok bántalmazó kapcsolatra igaz, amit leírtál.

Gondolj arra, hogy ez a beetetős rész volt. Jön az egy pofon, könyörgés, mézeshetek, vita, pofon sorminta. Sok esetben egy életen át, mert a szerelmes nő mindig reménykedik, hogy olyan boldogok lesznek, mint az elején...

Most szállj ki ebből! Később sokkal nehezebb lesz! Szóba se állj vele: tiltani mindenhol, számot cserélni.

2018. jún. 5. 16:06
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Miért is lettem lepontozva? 2. vagyok
2018. jún. 5. 16:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az tudna segíteni, ha belátnád, hogy a volt párod részéről a szerelem nem volt valódi. Az, hogy mindent megtett érted, hogy állandóan szerelmet vallott, hogy minden vágyadat kielégítette, egyáltalán nem az önzetlen szerelemről szólt, hanem arról, hogy meg akart téged tartani. Ez is a kisajátítás része, ahogyan az is, hogy betegesen elkezdett féltékenykedni. És hidd el, ahogy már írták, hiába a szép dolgok, ezek nélkül egy bántalmazó kapcsolat se létezne, hiszen ez az, ami benne tartja az áldozatot, mert kapaszkodik a jó dolgokba, azt hiszi, van remény és változás. Nem az erőszakos viselkedés az átmeneti, az az alap, és a mézes-mázas viselkedés a csali.
2018. jún. 5. 16:10
 7/7 anonim ***** válasza:

"tiltani mindenhol, számot cserélni"

Na jól van már.Ne csinálj már paranoidot a kérdezőből.Ha keres a kérésed ellenére letiltod.Ha tovább zaklat bejelentés a rendőrségen és kész.

De itt nem is erről van szó,hanem ,hogy visszamenjen a párjához.

Egyesek meg itt már darabolós gyilkososdit játszanak.Hihetetlen!

2018. jún. 5. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!