Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit üzensz annak, akivel tele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit üzensz annak, akivel tele van a bakancsod, de mégis nagyon szerelmes vagy belé?

Figyelt kérdés
2018. jún. 4. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Nincs tele vele a bakancsom és remélem boldog megtalálja a boldogságát!
2018. jún. 4. 23:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Ami szívből jön
2018. jún. 4. 23:29
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
"csá, tele van veled a bakancsom"
2018. jún. 4. 23:43
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Ha lenne szerelmem, remélem nem lenne tele a bakancsom. Se szerelmem, se bakancsom, így üzenet sincs.
2018. jún. 4. 23:54
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

Pont aktuális kérdés. :D

Eszemre hallgatva azt üzenném, hogy hagyjuk egymást, de nem megy.

2018. jún. 5. 00:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Az a baj, vagy nem baj, hogy én túlzottan szeretem magam ahhoz, hogy sokáig szenvedjek mások miatt. Mindig jön a józan gondolkodás, a mentő változás, a pálfordulás ahogy tetszik, ahol megmagyarázom magamnak a dolgokat, elemzem, és ha úgy érzem valakivel tele a bakancsom, mert mondjuk egy segg velem, de szeretem mert ilyen olyan okok miatt nem tudom elengedni, akkor ezt tudatosítom magamban, és szakítok! (volt is erre példa). 2-3 hétig fáj, de ha nem a szenvedésnek vetem alá magam, hanem a józan eszemre hallgatok akkor az idő begyógyítja a sebeket, és te is tovább tudsz lépni.
2018. jún. 5. 14:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Amúgy nyugi,úgy is csak idealizállak.Csak ugyanolyan rossz vége lenne mint az összes kapcsolatnak.

Az összes válaszoló én voltam hihi

2018. jún. 5. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!