Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+ férfiak! Volt, hogy stabil, jól működő kapcsolatotok mellett mégis beleszerettetek egy másik, fiatalabb nőbe?
Igen, most zajlik. 16 évvel fiatalabb nőbe szerettem bele, kölcsönös a szerelem, fél éve tart. A párom 7 évvel fiatalabb tőlem.
Nem csökken az érzés hanem egyre erősebb.
Volt.
Beleszerettem idővel, hiába nem akartam. Elváltam miatta. Aztán egy évet nem bírtunk együtt. Sajnos nem az eszemre hallgattam.
Eldobtam érte egy jó házasságot, utálnak a gyerekeim, anyagilag lepadlózott a gyerektartás.
Amíg csak szeretők voltunk, a jobbik arcát mutatja mindenki. De összeköltözés után megváltozott minden. Féltékenység, hisztik, fúrta a gyerekeim. Aztán megcsalt.
Bármit megtennék, hogy vissza tudjam csinálni, és visszakapjam a családom. Erre esélyem sincs, mert a volt feleségem azóta újra férjhez ment.
Tipikus eset. Nagyon sajnállak, túl nagy árat fizetsz érte. Nekem a nejem lépett félre, elvált, a gyerek nála maradt, aztán a pasija dobta. Én újra nősültem másik városba (300 km).
A legrosszabb érzés amit átéltem, hogy a család szétment, az anyagi dolgaink szétestek, a gyereket csak ritkán láthatom.
Messte a legrosszabb ebből hogy a gyerek hétköznapjaiban nem vehetek részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!