Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban lévő férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban lévő férfiak! Ha megtetszik nektek egy másik lány a barátnőtök/feleségetek mellett, akkor hogy viselkedtek vele? Flörtölgettek kicsit? Vagy kerülitek?

Figyelt kérdés

Elvégre a flört nem bűn még. Őszinte, nem álszenteskedő válaszok érdekelnek csak! Nem kell sztorikat sem fabrikálni a kérdésem köré, mert ez csak egy kérdés.

Ismerkedni sem akarok! Viszont a normális válaszokat értékelem!:)

2018. márc. 19. 15:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%
Előfordult már, hogy picit flörtöltem, nem kerültem el. De nem csaltam meg a párom. De akkor az a nő tényleg nagyon megérintett, ott legbelül, nem ilyen faszállás volt az oka. 39/F
2018. márc. 19. 15:46
 2/16 anonim ***** válasza:
81%

Úgy gondolom, hogy a hűség az elhatározás kérdése. Nem fér bele egy kapcsolatba semmilyen flört. Mivel azzal a másik felet(flörtölő fél) csapjuk be, hiszen nem vagyunk "szabad prédák", ha párkapcsolat mellett flörtölünk. Aki nem bír a vérével, az úgyis félrelép egy idő után, annak pedig nem való párkapcsolat sem!

Ha meg valaki nagyon flörtölni akar, legyen szingli, és lehet szórakozni.

2018. márc. 19. 15:46
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszaitokat!:)

De attól, hogy flörtöl valaki, még lehet hűséges, nem?

2018. márc. 19. 15:50
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Soha egyszer sem érdekelt különösebben más nő a feleségemen kívül.
2018. márc. 19. 15:53
 5/16 anonim ***** válasza:
8%
Ha nagyon tetszik, én meg is húznám, nem csak flörtölgetnék.
2018. márc. 19. 16:09
 6/16 anonim ***** válasza:
56%
Két külön dolog, vagy is, ha úgy érzem, érzelmileg mozdult bennem valami, akkor kerülöm. Kicsit durván, ha semmi érzés, csak külsőre ágyba való, akkor flörtölök. Érzelem nélkül, bármikor letudom állítani magam. Lenne érzelem, már sokkal nehezebb lenne leállni a flőrttel.
2018. márc. 19. 16:19
 7/16 anonim ***** válasza:
67%

Egy kis flört belefér (nekem is, a páromnak is, természetesen). De csak akkor megyek bele ilyesmibe, ha csak simán megtetszik valaki. Ha úgy érzem, hogy "komolyan" megtetszhetne, akkor inkább elkerülöm és megerősítem magam.

#2:

>Nem fér bele egy kapcsolatba semmilyen flört. Mivel azzal a másik felet(flörtölő fél) csapjuk be, hiszen nem vagyunk "szabad prédák", ha párkapcsolat mellett flörtölünk.

Miért kéne becsapni ezzel a párodat? Mi el szoktuk mesélni egymásnak az apró flörtöket, ha tartozik hozzá valami érdekes vagy releváns. Nem csinálunk belőle gondot, nincs átverés nincs féltékenység. A flört nem több, mint egy kis egóhizlalás. Lehet, hogy nektek nem fér bele, de ezt ne állítsd be általános szabálynak. A párkapcsolatba szó szerint bármi belefér, amiről a felek közös konszenzus alapján úgy ítélnek, hogy belefér.

2018. márc. 19. 16:29
 8/16 anonim ***** válasza:
44%
Egy kis flört nálam is belefér, de soha nem csaltam meg egy barátnőmet sem
2018. márc. 19. 16:35
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
Attól függ kinek mi fér bele a kapcsolatába. A mi felfogásunk szerint nem fér bele, nem is érdekel a többi nő.
2018. márc. 19. 16:52
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
#7 Nem is állítottam, hogy ennek így kell lennie. Mindenki szabadon eldönti mi fér bele, ahogy írtad is. :) Nekünk nem fér bele.
2018. márc. 19. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!