Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban lévő férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban lévő férfiak! Ha megtetszik nektek egy másik lány a barátnőtök/feleségetek mellett, akkor hogy viselkedtek vele? Flörtölgettek kicsit? Vagy kerülitek?

Figyelt kérdés

Elvégre a flört nem bűn még. Őszinte, nem álszenteskedő válaszok érdekelnek csak! Nem kell sztorikat sem fabrikálni a kérdésem köré, mert ez csak egy kérdés.

Ismerkedni sem akarok! Viszont a normális válaszokat értékelem!:)

2018. márc. 19. 15:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

Ahhoz képest elég sok foglalt pasi flörtölget pl velem a munkahelyemen, hogy állítja itt mindenki, hogy ők nem..

Félreértés ne essék, én is párkapcsolatban vagyok, de itt már az erősebb bókokat, udvarlást értem.

Egyébként tudom, hogy az én párom is flörtöl, pedig ha megkérdezném, ő is azt mondaná, hogy ő aztán nem. :)

De tudom, hogy nincs vele semmi hátsó szándéka, előttem meg nem is igen csinálja. És én sem.

2018. márc. 20. 19:43
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

> Ahhoz képest elég sok foglalt pasi flörtölget pl velem a munkahelyemen, hogy állítja itt mindenki, hogy ők nem..

Te tudsz olvasni? A válaszadók többsége azt írta, hogy igen. De azért sírjál csak, lol

2018. márc. 20. 21:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Lonely Island vegyél be egy xanaxot aztán menj szépen aludni, mert hisztis vagy. ;) Puszi
2018. márc. 20. 23:03
 14/16 anonim ***** válasza:
#10: oks, így rendben :)
2018. márc. 21. 08:31
 15/16 anonim ***** válasza:
70%
Nem megyek bele flörtbe, mert nem akarom átverni se a páromat, se a másik nőt, mivel úgyse csalnám meg senkivel a párom, akkor meg minek húzzam az agyát. Egyszer tettem kivételt, szintén azért, mert érzelmileg nagyon megérintett valaki. De akkor is leálltam, amint komolyra fordult volna a dolog. 36F
2018. márc. 25. 19:03
 16/16 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem egy párkapcsolatban semmi olyan nem fér bele amivel a másikat megbánthatjuk.

Akinek igen az keressen magának olyant aki mellett eszébe sem jutna ez a megbántósdi.

Hiszen azért ő a párom mert szeretem.. Akinek beleférnek a dolgok nem szereti igazán a másikat..

Akkor az a személy értelemszerűen nem a valódi párod!

2018. aug. 3. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!