Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találni egy normális férfit?
Ha visszahúzódóbb vagy, de zavar, hogy nem kezdeményeznek, akkor próbálj meg nyitottabb lenni. Mosolyogj, lépj szemkontaktusba, finoman flörtölj, ha esetleg tetszik valaki. A kezdeményezőkészség valóban visszább esett, de hidd el, ha tudsz értékelhető jeleket sugározni egy férfi felé, akkor kezdeményezni fog.
Ötleteket felesleges szerintem bedobálni, mert akkor holnap estig itt ülhetnénk. Ha kinyílsz, mint egy virág, akkor előbb-utóbb megtalál a méhecske. :)
Talàlni normàlis férfit. Èn talàltam. Ès mit ad isten? Az àtlagnàl visszahúzódóbb vagyok, és netes tàrskeresőn ismertem meg. Nem egy embert ismerek akinek így lett pàrja. Màris megdőlt az elméleted.
Ha ilyen adottsàgokkal közel a 30-hoz, 28 éves korodra nem talàltàl pàrt akkor ott valami gond van a stílusoddal, személyiségeddel ami taszítja a pasikat. Nem panaszkodni kell ( amit érdekes módon neten csinàlsz) hanem tenni érte...
Egy visszahúzódóbb embernek pont a net a jobb vàlasztàs, de mindegy. Akkor jàrj el vadàszni buszra, utcàra, kocsmàba, boltba ha szerinted az megfelelőbb. Eddig is bevàlt ugye:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!