Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találni egy normális férfit?
Minden tele van helyes pasikkal! Nem tudom hol lakhatsz, hogy ne találj senkit!
Utcán, buszon, boltban, orvosi rendelőbe, éttermekbe...
Nem lehet hogy veled van a baj? Nem bántásból mondom, ne értsd félre.
"... de ez nem jelenti azt hogy megközelíthetetlen..."
Pont hogy ezt sugározzátok még több hetes, több hónapos ismerkedés után is, hogy bizony kizárólag a legkiváltságosabb tulajdonságú szuperpasikák férkőzhetnek a bizalmatokba. Nos, például én, mint tökátlag faszi mi a f#szért erőlködjek nálad? :D
Nyaf, nyaf. Csinos, átlagos nő egy kicsit lazább, pikánsabb stílussal tud találni pasit, ha nagyon akar és előre közli, hogy 28 évesen hosszútávú kapcsolatban gondolkodik és nem azért mondja, hogy így kéresse magát.
Vagy száz szelídnek tűnő eb harapása után lehet te is erős fenntartásokkal közelítenél egy kutyához.
3#
Egy hete történt. Vásárolgatok a tescóban, mikor meglátok egy szimpi nőt. Párszor össze is néztünk...
Majd elkeveredtünk. Kb 10 perc múlva ismét összefutottam vele a péksütiknél. Nagylevegő odamegyek. Valami buta kérdés az egyik fánkról (csokis-e?)
Elkezdünk beszélgetni, elkérem a számát. Erre mondja h 16 éves és ebben a pillanatban megjelenik az anyja. 😀😀
Gondolhatod, ledermedtem. Csodálkoztam is, hogy vagy negyed órája itt vásárolgat de se kosár se kocsi, kezében sincs semmi...
Az anyja tolta a kocsit. 😀
Így menjen oda valaki idegenhez.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!