Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagyon szeretnék magamnak egy megértő normális lányt találni de eddig mg nem nagyon jártam szerencsével szerintetek hogy hol mikor?
Figyelt kérdés
nem vagyok dagatt 85kg 175 cm de nem is vagyok sovány és nem nagyok egy lánnyal szemben az elvárásaim csak h ne legyen olyan kövér h ne tudjam átölelni meg h normális legyen???????2012. okt. 17. 18:42
1/7 anonim válasza:
Holnap.Bp.Vidámpark előtt.
Amúgy erre nincs válasz.Ha szerencséd van hamarosan ráakadsz.:)
2/7 anonim válasza:
175 cm 85 kg? Attól függ, hogy zsír, vagy izom van rajtad! Mert ha zsír, akkor picit szerintem vastag vagy!
3/7 anonim válasza:
sztem is kicsit vastag én 178cm 70kg és így pont jó ;)
17F
4/7 A kérdező kommentje:
igen egy kicsit vastag vagyok de nem nádszál barby csajokat keresek de am már rajta vagyok h lemennyen csak nem nagyon akar :S
2012. okt. 17. 19:02
5/7 anonim válasza:
Úristen!!!Kocka vagy, mindíg a net előtt ülsz ahelyett, hogy ismerkednél mint régen tették az emberek, mert itt neten úgysem lesz nőd.Hiába kérdezkedsz idegeneket miért nincs nőd, nem is ismerünk honnan tudjuk.Lehet bolond fickó vagy ronda.Kocka vagy ennyi.Ezért nincs nőd.
6/7 anonim válasza:
Èn is barátnőm keresek majd 1 éve, de csak nem akar összejönni:(
18/f
7/7 anonim válasza:
Nehogy már már a 85 kilód és az egyhet venöt magasságod legyen a csajoknak az első dolog. És ha vastag vagy mi van ? te jól érzed magad és kész, én 80 kiló vagyok(2 éve kondizok meg miegymás) mégsincs gond csajokkal eddig. Ez nem ettől függ.
Barátom neked, kicsi duma, kicsi önbizalom, kicsi leszarom az egészet, ennyi kell. Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!