Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet normális, megértő lányt találni?
Én ha hiszed, ha nem, már találkoztam egy olyan lánnyal aki csinos is meg minden, DE nem olyan mint a többi lány. Ő nem jár klikkekben, csak pár barátnőjével van együtt. Az öltözködést nem viszi túlzásba, szóval hogy nem szokott mindennap kiöltözni a suliba meg nem öltözködik úgy mint egy k*rva. Beszélgetni is öröm vele, de dumál össze-vissza mint egy hülye p*csa. A zenei ízlése pedig pompás, szóval hogy nem hallgat orrba-szájba Fluor-t meg SP-t meg az ilyen többi szennyet. Ja meg aranyos, megértő, érzékeny, törékeny leányka Ő. :)
Rajta kívül még megismerkedtem egy lánnyal a neten csak vele meg az a gond hogy az ország másik felében lakik és tegyük hozzá még azt is hogy lezbikus. De amúgy nagyjából ő is olyan mint az előző lány akit írtam.
Szóval ezzel azt akarom mondani hogy vannak olyan lányok akiket te keresel, csak nagyon kevés van belőlük. Hogy az előző hozzászólót idézzem: "légy résen". :)
Bocsi, egy mondatot elk*rtam!
"...de NEM dumál össze-vissza mint egy hülye p*csa."
már a külső alapján látni ki kicsoda
ha miniszoknyában áll és 15cm es tüsarkúban akkor nem a te eseted
inkább a szerényen de ízlésesen öltözött fajta való neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!