Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet normális, megértő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet normális, megértő lányt találni?

Figyelt kérdés
Nem kell, hogy egy modell alkat legyen, csupán legyen nőies. Hogyan tudok olyan lányt találni, aki elfogad olyannak amilyen vagyok? Akárkivel összejöttem vagy anyagilag akart lehúzni vagy csak hülyített. Csak én lennék ilyen szerencsétlen? :/
2011. nov. 12. 20:07
1 2
 11/13 anonim válasza:

Én adok a kinézetemre, sokan mondják, hogy csinos vagyok. És nem csak hülyíteni akarok valakit, hanem komolyan gondolom a kapcsolatokat és nagyon megértő vagyok.

Nagy problémám: néha nehezen tudok felszabadult lenni az emberek mellett. Valamikor sok idő kell hozzá.

2011. nov. 19. 13:02
 12/13 anonim ***** válasza:
meg kell ismerni.
2011. nov. 19. 13:15
 13/13 anonim ***** válasza:
19:30as vagyok. És úgy érzem, hogy nem vesznek emberszámba. Mondják rám, hogy "aranyos, kedves, jó fej", stb., de "túl komoly", "túl rendes", "túl jó" vagyok, és emiatt a pasik kerülnek. Azt tapasztalom, hogy a "rossz lányok" sokkal izgalmasabbnak és érdekesebbnek tűnnek egy pasi szemében.
2011. nov. 20. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!