Hogyan tüntethető el a hegyes mellbimbó? (normális, megértő válaszokat legyetek szivesek)
a betegséged neve: gynecomastia.
Na már most, a normál gynecomastia az az, amikor a mirigyállomány van a melledben megnagyobbodva.
Van a Pseudo-gynecomastia, ami annyiból áll, hogy a melledre hízol ,és ettől torzul el. Nem izmot, hanem hájat.:)
Ja és van, amikor a kettő kombinálódik.Általában mind a kettőt a magas ösztrogénszint okozza, bár a pseudo változatot spontán hízás is előhozhatja, bár az köztudott, hogy a magas testzsírszázalékú férfiakban a tesztoszteron ösztrogénné való konvertálódása magas. De ennyire ne mélyedjünk bele!
Hány éves vagy?
Ha 18 éves kor alatt, akkor felesleges bármit is csinálni.
Ha felette és nagyon zavar, akkor elmehetsz plasztikai műtétre, amit az állam nem támogat, ergo neked kell kifizetned, ami úgy 150-350ezerig terjed. Persze ha elmész egy egyetemi klinikára, megcsinálják neked 70-ből, persze teljese illegalitásban.
Másik megoldás 18 felett a hormonkezelés, hogyha az első eset áll fent.
(tamoxifen citrát vagy egyéb anti ösztrogének, és aromatáz gátlók)
Ezt viszont nagyon nem ajánlom, a hormonrendszerbe nem érdemes belenyúlkálni(ha csak nem vagy nagyon komoly sportoló:)
Ez egy anonim oldal, nem értem, hogy miért nem lehet megmondani, hogy hány éves vagy. De te tudod.
amúgy én nem mondtam, hogy el fog múlni biztosan. Csak a dokik nem foglalkoznak vele plasztikai sebészeten, mert ha nagyon fiatalon csinálják meg, amíg a hormonháztartás nem 100% kifejlett, akkor akár vissza is alakulhat az egész....
18 év után viszont nincs rá nagy esély-persze ez csak egy megállapított korhatár, valakinek már 16 éves korában szinte teljesen kifejlődött a hormonrendszere, valakinek meg még 24-25 éves korában sem igazán. De átlag az olyan 18-19 év. legalábbis nagy változás aztán már nem nagyon áll be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!