Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehet a gond hogy megértő és normális vagyok velük? (bővebben lent)
a helyzet a következő: az osztályomban/ismerőseim között vannak szép és jó fej csajok mindenkivel megvagyok, sőt velem lógnak mert nem vagyok "tipikus pasi".ennek ellenére már 4 éve nemvolt barátnőm.nem vagyok csúnya pasi de nemtudom mitől lehet ez hogy csak barátnak/havernak vagyok jó :( értelmes válaszokat várok
16/F
"1 csaj se néz rám úgy mint pasira:("
Jajj te. Ami késik, nem múlik. Nem hallottad még ezt? :)
Ne legyél már ennyire letörve, mint a buli füle. :D
Ha 100 csajból találsz 2 normálisat, piszok mázlista vagy.
sajnos lehet h ez csak kifogásnak tűnik... de ez a legtöbb lánynak fontos dolog (h nem akarják elrontani a jóó barátságot egy sráccal). tudom h hülyeségnek hangzik de én is ezért nem jöttm össze egy sráccal aki valójában nagyon is bejött... (tipikus példa) ő volt a legjobb haverom és jóól tudtam h bejövök neki és ő is nagyon bejött nekem. DE nekem fontoabb volt h vele mindent megtudtam beszélni, még a pasiügyekben is ő adott tanácsot ha arról volt szóó. deh ha a pasim lett volna minden megváltozik. és ha szakitunk akk 90% h összevesztünk volna és nem lett volna ugyanaz a barátság mint régen. (és különösebben nem is eröltette a dolgot) aztán lett egy pasim ő pedig nem bírta elviselni ezért bevallotta h teccek neki, és biztos benne h ezt én is észrevettem és nem éti h miért nem reagáltam rá. előadtam neki a "nem akarom elcseszni a barátságunk" dumát majd 1 hét múlva oda jött hozzám és azt mondta h nem érdekli a barátságunk és lesmárolt.
1 hét múlva leszünk 2 évesek :)
ha tényleg nagyon megteccik 1 lány akk sztem valld be neki és ha elég rámenős vagy meglesz a gyümölcse :)
DEE:
ha csak csajozni akarsz akk sztem azt tedd más társaságban... nem osztálytársakkal.
remélem tudtam segíteni:)
16/L
"ha szakitunk akk 90% h összevesztünk volna és nem lett volna ugyanaz a barátság mint régen. "
Pff... Ha ennyire nem bízol se magadban, se benne, az már sokat elmond rólad.
Én ugyan miért tudok a mai napig is kiváló barátságban lenni az első kedvesemmel, akivel eleve barátságból "fejlődtünk tovább" szerelmesekké, majd idővel szakítottunk, de mégis voltunk elég érettek és értelmesek ahhoz, hogy civilizáltan kezeljük a dolgot, és így a barátságunknak se lett semmi baja, az él és virul mind a mai napig?
Értelmes emberek ugyanúgy képesek erre, ahogy mi is. Éppen ezért a "ne rontsuk el a barátságot" iszonyatosan ócska szöveg, és arról tanúskodik, hogy aki mondja, az vagy a saját érettségében nem bízik, vagy a másikat nézi gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!