Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehet a gond hogy megértő és normális vagyok velük? (bővebben lent)
a helyzet a következő: az osztályomban/ismerőseim között vannak szép és jó fej csajok mindenkivel megvagyok, sőt velem lógnak mert nem vagyok "tipikus pasi".ennek ellenére már 4 éve nemvolt barátnőm.nem vagyok csúnya pasi de nemtudom mitől lehet ez hogy csak barátnak/havernak vagyok jó :( értelmes válaszokat várok
16/F
"Én ugyan miért tudok a mai napig is kiváló barátságban lenni az első kedvesemmel, akivel eleve barátságból "fejlődtünk tovább" szerelmesekké, majd idővel szakítottunk, de mégis voltunk elég érettek és értelmesek ahhoz, hogy civilizáltan kezeljük a dolgot, és így a barátságunknak se lett semmi baja, az él és virul mind a mai napig?"
Bizony-bizony, a varázsszó: intelligencia. Hiába keresem én is... sehol nem lelem az ilyet.
lehet h igazad van és nem bíztam magamban v benne... de sztem nem sok 14 éves lány olyan magbiztos mint ahhogy mutatják.
bár ha jobban belegondolok igazad van, féltem. :) de nem szégyenlem ez van. a sráccal azóta is együtt vagyunk, szval jól sült el a dolog.
16/L
"nem szégyenlem ez van. a sráccal azóta is együtt vagyunk, szval jól sült el a dolog."
Az a lényeg, ehhez mindenképpen gratulálok. :) Jól is tette a fiú, amit tett, így kell ezt csinálni. :)
Szeressétek egymást minél tovább - csak okosan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!