Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális így a kapcsolatunk? Nem lesz ebből később gond?
Ő az a fiú, aki már gimis korom óta tetszett, nagyon helyes srác, azonban a sors mindig mással hozott össze minket. Most végre felfigyelt rám, összejöttünk. 2 hónapja járunk. Nagyon nagy az összhang, eddig alig vitatkoztunk pár apróságon, de semmi komoly összezörrenés nem volt még. Hihetetlenül figyelmes, odaadó, megértő, jobb barátot nem is kívánhatnék, kívül-belül szinte tökéletes (persze hibái mindenkinek vannak). Szeretem, és büszke vagyok rá, azonban nem érzem azt a lángoló szerelmet, amit másnál érezni szoktam. Túl nagy a nyugodtság, a biztonság mellette, talán ezért, de egyszerűen nem érzem, hogy olyan őrülten szerelmes lennék. Pedig mindig is rá vágytam, és nem vagyok az a típus, aki ha szerezte, amit akar, eldobja. Nem értem. Lehet nem ő az igazi? De annyira tökéletes vele minden, csak valahogy nem érzem a szerelmet olyan igazinak a részemről, pedig ő teljesen odavan értem. :S Elég sokat szenvedtem már más fiúk miatt, többször voltam őrülten szerelmes és sokszor csalódtam, még életem nagy szerelmében is. Mi lehet a gond? Talán köze van a múltamhoz?
20/L
*megszerezte, amit akar...
Elnézést, elírtam. :)
Mi sem éreztük azt a lángoló szerelmet a párommal azonnal, csak nagyon vonzódtunk egymáshoz, szerettük is egymást. De pár hónap elteltével már igencsak lángolt az a szerelem!
Adj még magadnak egy kis időt, aztán, ha ugyanez marad a helyzet, döntsd el, hogy jó-e ez így neked, vagy inkább keresel valaki olyat, aki iránt erősebb szerelmet érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!