Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy kellene felvezetnem a barátnőmnek hogy kívánom de nagyon? Az a gond hogy még ilyesmiről nem nagyon beszéltünk lassan fél éves a kapcsolatunk.
ez nem vicc, többen így adják tudtukra a barátnőjüknek, hogy kívánják és ha nem úgy értékeli a lány, akkor max poénnak fogja fel...
de tudod mit, azt ajánlom neked, hogy írd meg a matek háziját...
Az ilyen majmokknak vissza se írj :D
Elsősorban...ne szexel kezdjétek szerintem (persze ez nem szabály xD).
Másodsorban ha kicsit hevesebbre sikerül a csók, kezd el simogatni a mellét meg egyre lejjebb és megkérdezhetnéd hogy akarja-e? vagy csak petting? 15 évesen remélem hogy még szűz :D nem vagyok maradi de az hogy én ennyi idősen vesztettem el nekem nem tett jót (persze most csakis magamból indultam ki) legyen nyugodt a környezet, otthon legyetek, ne legyen zavaró tényező, hogy bármikor benyithatnak vagy csendben kell lenni , fel ne ébresszetek valakit...szerintem ez elég fontos, elkerülni a legtöbb stresszt :D Legyél nagyon gyengéd meg figyelmes még akkor is ha már nem szűz. Persze egyszerűen felhozhatod a témát is, hogy nincs semmi akció közvetlenül utánna...elmondod mennyire szereted meg kivánod és hogy benne lennél ha ő is. Am egy párkapcsolatban ilyen dolgokról nem rossz beszélni csak úgy, jót tesz :)
Ami a szerelmet elválasztja a szimpla barátságtól az a szenvedély és az intimitás.
Ha a kapcsolatotok erre megérett, akkor ösztönösen kívánja az egyik fél a másikat.
A szerelemről, szexualitásról miért ne lehetne beszélni? Nem csak lehet, hanem kell is. Mi esik jól a másiknak, mit kíván stb.
Amikor összeölelkeztek és csókolóztok (remélem van ilyen), akkor magadhoz húzod, puszilgatod és megsúghatod neki, hogy mennyire kívánod.
Nem kell rögtön mindent egyszerre, lehet ruhában is simogatni a másikat, felfedezni a testét, ez sokkal izgalmasabb így elsőre.
Ha pasiként mondod neki, hogy nagyon szereted és kívánod, akkor ha ő is így érez biztosan közelebb fog engedni magához.
Jaj istenem...
msn-t nagyon megkérlek, felejtesd el!! A szexualitás a világ legintimebb dolga, ha valaki már odáig jut a párjával, akkor hogy jut eszébe, hogy msn-en beszéljen vele erről. Miért félsz ennyire felvállalni az intimitást? Lehet, hogy nem mély ennyire a kapcsolat mégsem?
Az előbb írtam, hogy csókolózás közben, amikor össze vagytok bújva, az a legalkalmasabb pillanat, hogy közel kerülj hozzá. Így egyáltalán nem mesterkélt és jön magától a többi is. Suttogva beszélj hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!