Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találni egy normális férfit?
Azér' mer' a normális férfiak foglaltak. Én is. Tudod, nőt keresünk, nem egy kislányt, aki azt hiszi, hogy egy hercegnő a kastélyban, akit ki kell szabadítani! :D
Amúgy ezeket a kérdéseket ugyanaz írja ki? Tegnap is volt egy, hogy nem tud ismerkedni a lány, mert ő bizony zárkózott. Hiba természetesen nem volt nála, ő tök király, jól is néz ki, mégsem próbálkoznak nála... Rejtély! :D Dancsó csinálhatna ezekről a kérdésekről egy videót.
"Átlagos,csinos külsejűnek mondott nő vagyok,igaz visszahúzódóbb az átlagnál,de ez nem jelenti azt hogy megközelíthetetlen."
Most akkor átlagos vagy csinos? Ha átlagos vagy csinos és ráadásul még megközelíthető is, akkor jó eséllyel már pár srác megközelített. Ha nem, akkor mégsem vagy se csinos, se megközelíthető.
"Milyen helyeken jó ismerkedni ahol megtalálható a 30-as korosztály?"
Tudom ajánlani tereket, ahol közmunkások sepregetnek. Még kezdeményezni is fognak! :D Mert, te 28 évesen, önismeret nélkül miért is érnéd be egy hasonló, 28 éves sráccal?
"Ötleteket kérnék,de ilyen hogy netes társkereső,szórakozóhely kilőve."
Fura, hogy ezt a tegnapi kérdésnél is kilőtte az illető. Szerinted megérné, ha nyitnék nektek egy külön helyet, ahol ismerkedhettek, mert nektek nem elég színvonalas a net és a szórakozóhely? Palota megfelel?
"Ott az emberek java részének nem komolyak a szándékai.."
Mutassmá tess egy statisztikát, ahol ezt felmérted.
"Manapság a férfiak sem olyan kezdeményezőek ez egy kicsit zavar is."
Persze, hogy nem. Miért legyenek azok? Hogy zaklatással vádolják őket, tajparaszt módon lekoptassák őket? Én sem megyek oda egy random lányhoz sem kezdeményezni. Miért tenném, ha anélkül is találtam eddig bármikor barátnőt?
De szomizok 2 percet azon, hogy téged zavar, hogy nem kezdeményeznek nálad úgy a férfiak, mint 100 évvel ezelőtt :/
"Velem talán annyi a baj hogy önbizalomhiányos vagyok egy bizonyos szinten,van rajtam 4-5 kg felesleg.."
Há' persze! :D Kb. pont, mint a tegnapi lánynál. Belinkeljem a kérdést, hogy együtt elmenjetek egy önismereti tréningre?
nincs normális férfi.....nincs normális nő.....
HOL HOL HOL HOL HOL HOL HOL HOL HOL HOL??????????? HOL VAN?
Se itt se ott se amott nem akar ismerkedni egyik sem.....
soha senki nem jó, sehol nem jó....
Érdekes. Az emberek egy részének még is van párja, MINDEN Korosztályban.
Ergo vannak normális férfiak és nők is.
Csak a kifogás a sok.
Vagy legtöbb esetben mindenki ül a seggén és nem csinál lósz**art sem csak várja a csodát....de megsúgom az b**aszik jönni.
A férfiak mai kezdeményezőkészségének a hiánya úgy gondolom, hogy érthető, mert A, nekik is elegük van már az állandó sikertelenségből, elutasításból, főleg, ha normálisan közelednek egy nőhöz, mert a mai nőknek B, a "Nagy Macsó vagyok"-style jön be...
Ismerkedni 30-asokkal? Rendezvények, sportolás közben (tenisz, fallabdapálya, futás, kerékpározás), utazásnál, tanfolyamokon érdemes. (35F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!