Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kihasznál vagy mi ez?
Figyelt kérdés
1 éve dolgozom neki.Eleinte elhívott fagyizni.Töbször el kellet kísérjem az üzleti útjaira.Ebédre hívott olyankor.De sosem közeledett.Napi szinten írunk egymásnak,de álltalában Ő csak reggel ír magátol."Legyen szép és csodás napod"Aztán én írok ő csak válaszolgat,tömören és röviden.Említettem,hogy egy pasi haza szeretne vinni.Másnap erőszakosan kérdőre vont,hogy mitörtént?Haza mentem vele?Kezd minden zavaros lenni.2018. ápr. 30. 17:57
31/37 anonim válasza:
Két opció van, vagy váratlanul érte és beijedt vagy egy bunkó.
Bár ez a heves reakció, ellenkezés azért elég fura.
Ha annyira nem érintené meg a dolog akkor lazán válaszolna rá hogy bocs de én nem így érzek de ez a túlzott magyarázkodás fura.
De ezt nem személyesen mondtad el neki??
32/37 A kérdező kommentje:
Nem személyesen.Ahhoz nem lett volna bátorságom.Leírtam.Kérlek pontosan magyarázd meg mit értel az alatt,hogy heves a reakciója.
2018. máj. 15. 16:25
33/37 A kérdező kommentje:
Sokszor volt olyan,hogy azt írta Szeretlek kis báránykám,vagy ha épp nem írtam egésznap akkor felhívott érdeklődött bi a baj.Vagy épp csak úgy reggel köszönt egy kedves üzenettel.Múltkor írtam neki,hogy van egy dal amit szeretnék kűldeni.Mégsem kűldtem .Késő éjszaka rám írt,hogy egésznap a dalt várta.A jelzései olyan csábítóak voltak.
2018. máj. 15. 16:40
34/37 A kérdező kommentje:
Segíts kérlek.Mondj valamit.Nagyon kétségbe estem.
2018. máj. 15. 19:13
35/37 anonim válasza:
Hát mindenkeppen személyesen kellett volna elmondani. Ez így neten keresztül több dolog miatt nem jó..
36/37 A kérdező kommentje:
Szia.Tegnap közöltem vele,hogy fel mondok!Hát nem fogadta valami kedvesen.Csak sajnos 1 teljes hónapot még maradnom kell!Óvodásnak nevezett,ki kellt magábol.Nagyon sértőn és cinikusan viselkedett velem.Alig várom,hogy vége legyen.Mostmár teljesen biztos vagyok,hogy egy számító gonosz pasasba buktam bele!Csak szédített.Ez egy hamis ember....
2018. máj. 23. 06:29
37/37 A kérdező kommentje:
Még most is itt dolgozom.A fel állás annyira nem válltozott.Sokat írja hogy szeretlek meg személyesen is mondta már.Észre vesz minden változást rajtam.Pd ha púdert használok is.Sokszor van féltékenységi jelenete .Pd ha nem ér el telefonon teljesen ki készül:Kivel beszéltél?Mutasd meg a telefonod.Tán nem pasid van?El jöttem nyaralni és írta hogy hiányzom neki.De nem lép!Nem hív randira!A személyes találkátol retteg!!!!!Nem enged el!!Ki készülök töle!!Vajon mit jelenthetek neki??Miért tart maga melett??
2018. júl. 20. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!