Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak kihasznál vagy mi ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kihasznál vagy mi ez?

Figyelt kérdés
1 éve dolgozom neki.Eleinte elhívott fagyizni.Töbször el kellet kísérjem az üzleti útjaira.Ebédre hívott olyankor.De sosem közeledett.Napi szinten írunk egymásnak,de álltalában Ő csak reggel ír magátol."Legyen szép és csodás napod"Aztán én írok ő csak válaszolgat,tömören és röviden.Említettem,hogy egy pasi haza szeretne vinni.Másnap erőszakosan kérdőre vont,hogy mitörtént?Haza mentem vele?Kezd minden zavaros lenni.
2018. ápr. 30. 17:57
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Ehhez tudni kéne, hogy mit, mennyit és mennyiért dolgoztat.

De ha te úgy érzed, hogy visszaél azzal, hogy kedveled, akkor mindenképp lépnék a helyedben.

2018. ápr. 30. 19:24
 12/37 A kérdező kommentje:
Jól megfizet.Sőt!!
2018. ápr. 30. 19:55
 13/37 anonim ***** válasza:

Oké, de akkor megint hol van ebben a kihasználás?

Az lenne a kihasználás, ha éhbérért túlóráztatna évekig, visszaélve azzal hogy vonzódsz hozzá, és ezért nem fogsz felmondani.

Az is kihasználás lenne, ha a főnöki pozíciójával visszaélve szexre vagy kapcsolatra akarna kényszeríteni, azzal fenyegetve, hogy kirúg a cégtől, ha ellenállsz.

De ha egyik helyzet sem áll fenn, akkor miért érzed magad kihasználva?

2018. ápr. 30. 20:44
 14/37 A kérdező kommentje:
Szerelmes lettem.Ez olyan amit az ember egyszer érez az életben.Olyan xsodálatos olyan megfoghatatlan.Pillangók vannak a gyomromban ha a közelében vagyok.Melette teljesnek érzem magsm.Én azt érzem és tapasztalom ,hogy Ő a lellkitársam.Szinte halljuk egymás gondolatait.Félek nagyon félek,hogy Ő csak mint embert,és barátot szeretett meg!Félek ha ezt az érzést bevallom neki akkor elveszítem.Ha nem mondom el akkor az fog felőrölni.Ezért is írtam ide,hogy hátha egy kűlső személy jobban látja a jelzések alapján,hogy esélyem van e??Vagy jobb ha csendben maradok?
2018. máj. 1. 05:56
 15/37 anonim ***** válasza:
Ha szerelmet vallasz, kiszolgáltatott leszel. Ha nem, akkor magadban őrlődsz. De még mindig jobb a saját érzelmeidnek kiszolgáltatva lenni, mint egy másik embernek, aki esetleg semmit nem érez irántad, viszont egzisztenciálisan függsz tőle. Ezért én nem vallanék szerelmet, sőt, igyekeznék titkolni ezt a dolgot, hosszú távon pedig leépíteni magamban ezt a szerelmet, ami lehet, hogy nem is szerelem, csak érzelmi kötődés valakihez, akitől egyébként is függsz.
2018. máj. 1. 07:11
 16/37 A kérdező kommentje:

Ezt a munkát hobbibol űzöm.Nem volna anyagi veszteség ha felmondanék.Ezzel ő is tisztában van.Naprol napra nehezebb.Foggalmam sincs mit tegyek!

"Márió.Felhők fölött 3 méterre" című dalt kűldte nekem,aztán késöbb azt írta.Szeretlek kis báránykám.

Egyszer azt mondta nekem,hogy Ő a dalokban nem a szövegre figyel hanem teljes egészében ahogy van.Számomra azt a jelzést adta,hogy csak mert tetszik neki azért kűld szerelemröl vágyrol szóló dalokat,nem pedig a szövegrész ami üzelet volna.Mintha macska egér játékot játszana velem.Élvezi a rajongásom.Vagy én képzelek túl mindent?

Ha nem írok neki akkor felhív hogy mi a baj?Ha megsértődöm azonnal azon munkálkodik,hogy kiengeszteljen.Egyszer autóban űltünk.Belenéztem mélyen a szemébe,és egy fúrcsa bizsergést érezetem.Olyan megmagyarázhatatlan érzés volt.Féltékeny minden pasira.Ajándékot vett nekem Karácsonykor.Ha valami bosszantja engem hív hogy elpanaszolja.Ha szomirú vagyok vígasztal.De személyes találkozót egyre ritkábban akar.Mintha kerűlne.

2018. máj. 1. 07:56
 17/37 anonim ***** válasza:

Csak baratnak tekint, viszont eszrevehette, hogy te odavagy erte, es ezert ritkitotta meg a szemelyes talalkozokat.

Viszont a kerdest meg mindig nem ertem.

Semmilyen teren nem hasznalki.

2018. máj. 1. 08:05
 18/37 A kérdező kommentje:

Én azt gondolom szimpla barátságnál több lehet.

Mivan ha ő is ugyan íy érez?Mivan ha azért kerüli a társaságom mert fél,hogy nem bírja eltitkolni a valódi érzelmeit?

Kérlet titeket segítsetek!!Hogyan és miböl szűrjem ki,hogy mit érez irántam...?

2018. máj. 2. 11:07
 19/37 anonim ***** válasza:

Na jó. Te az érzelmi kiszolgáltatottságtól tartasz nem a kihasználástól.

Ülj le vele és mondd el neki. Hidd el jobb ha kimondod akkor tisztázódik minden. Tudom miről beszélek. Nincs értelme húzni.

2018. máj. 2. 11:56
 20/37 A kérdező kommentje:

Igen ettöl félek.Érzekmi kiszolgáltatottságtol!!!!!Rettegek

Félek ha bevallom az érzéseiemet elveszítem Őt!Annyira szeretem!!Ha a reményt is elvesztem abba bele roppanok!!

2018. máj. 2. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!