Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kihasznál vagy mi ez?
Ehhez tudni kéne, hogy mit, mennyit és mennyiért dolgoztat.
De ha te úgy érzed, hogy visszaél azzal, hogy kedveled, akkor mindenképp lépnék a helyedben.
Oké, de akkor megint hol van ebben a kihasználás?
Az lenne a kihasználás, ha éhbérért túlóráztatna évekig, visszaélve azzal hogy vonzódsz hozzá, és ezért nem fogsz felmondani.
Az is kihasználás lenne, ha a főnöki pozíciójával visszaélve szexre vagy kapcsolatra akarna kényszeríteni, azzal fenyegetve, hogy kirúg a cégtől, ha ellenállsz.
De ha egyik helyzet sem áll fenn, akkor miért érzed magad kihasználva?
Ezt a munkát hobbibol űzöm.Nem volna anyagi veszteség ha felmondanék.Ezzel ő is tisztában van.Naprol napra nehezebb.Foggalmam sincs mit tegyek!
"Márió.Felhők fölött 3 méterre" című dalt kűldte nekem,aztán késöbb azt írta.Szeretlek kis báránykám.
Egyszer azt mondta nekem,hogy Ő a dalokban nem a szövegre figyel hanem teljes egészében ahogy van.Számomra azt a jelzést adta,hogy csak mert tetszik neki azért kűld szerelemröl vágyrol szóló dalokat,nem pedig a szövegrész ami üzelet volna.Mintha macska egér játékot játszana velem.Élvezi a rajongásom.Vagy én képzelek túl mindent?
Ha nem írok neki akkor felhív hogy mi a baj?Ha megsértődöm azonnal azon munkálkodik,hogy kiengeszteljen.Egyszer autóban űltünk.Belenéztem mélyen a szemébe,és egy fúrcsa bizsergést érezetem.Olyan megmagyarázhatatlan érzés volt.Féltékeny minden pasira.Ajándékot vett nekem Karácsonykor.Ha valami bosszantja engem hív hogy elpanaszolja.Ha szomirú vagyok vígasztal.De személyes találkozót egyre ritkábban akar.Mintha kerűlne.
Csak baratnak tekint, viszont eszrevehette, hogy te odavagy erte, es ezert ritkitotta meg a szemelyes talalkozokat.
Viszont a kerdest meg mindig nem ertem.
Semmilyen teren nem hasznalki.
Én azt gondolom szimpla barátságnál több lehet.
Mivan ha ő is ugyan íy érez?Mivan ha azért kerüli a társaságom mert fél,hogy nem bírja eltitkolni a valódi érzelmeit?
Kérlet titeket segítsetek!!Hogyan és miböl szűrjem ki,hogy mit érez irántam...?
Na jó. Te az érzelmi kiszolgáltatottságtól tartasz nem a kihasználástól.
Ülj le vele és mondd el neki. Hidd el jobb ha kimondod akkor tisztázódik minden. Tudom miről beszélek. Nincs értelme húzni.
Igen ettöl félek.Érzekmi kiszolgáltatottságtol!!!!!Rettegek
Félek ha bevallom az érzéseiemet elveszítem Őt!Annyira szeretem!!Ha a reményt is elvesztem abba bele roppanok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!