Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kihasznál a lány és semmibe vesz, mégsem bírok elszakadni. Miért vagyok ilyen? 24/F
Ez a lány teljesen tönkretesz. Nem csak engem, másokkal is játszadozik. Gyönyörű lányról van szó aki ráadásul egyáltalán nem buta, sőt nagyon is tudja mit kell mondani/csinálni az emberekkel.
Annyira vonzó, képtelen vagyok ellenállni neki teljesen beleszerettem.
Ő csak játszik velem, ez teljesen nyilvánvaló, sajnos elkövettem azt a hibát hogy beadtam neki a derekam úgymond, udvaroltam neki folyton bókoltam stb stb. Ő pedig azóta csak hiteget hogy így mondjam, amikor látta rajtam először, hogy komolyan kiakadtam rá és "kidobtam" akkor előjött az érzékeny oldalával, hogy azt gondolta én más vagyok... Aztán megcsókolt én meg teljesen kikészültem természetesen egyből megbocsájtottam neki és azt hittem mostmár összejövünk normálisan...
Persze ez semmit nem jelentett csak, hogy ugyanúgy az ő játékszere maradtam, fuvaroztam ide oda, elvittem vacsorázni ide-oda, néha dobott egy két csontot, hogy együtt mentünk inni a barátnőivel, akkor ölelgetett fogta a kezem és csak velem volt. Persze mellettem még ugyanúgy randizik más palikkal is és nekem megszakad a szívem amikor mással van és arról tölt fel képet, majd szétrobbanok a féltékenységtől és már ezerszer megfogadtam, hogy véget vetek ennek de egyszerűen képtelen vagyok. Annyira elcsábított, csak vele akarok lenni mindazok ellenére amit tesz velem. Fogalmam sincs miért csinálja ezt amikor én például jól nézek ki, a lányok megnéznek annak ellenére hogy ekkora hülyeséget csinálok nem tartom magamat ostobának sem, és én tényleg szeretném és megbecsülném őt , így is mindig számíthat rám. Ha akarná lehetne egy teljesen jó kapcsolata de nem, ő csak szórakozik mindenkivel és tök lexarja, hogy másokat gyakorlatilag tönkretesz.
Nem tudom miért vagyok ilyen, folyton reménykedem benne hogy egyszer észreveszi magát és mégis megszeret és elkezd értékelni aztán happy end... Tudom, hogy erre semmi esélyem de semmire nem vágyom jobban. Beleőrülök már.
Azért csinálja ezt veled, mert hagyod neki.
Hogy miért?
Jó kérdés...
Nézz magadba jó mélyen, van valami régi elfojtott dolog benned, ami így tör a felszínre.
Ezek a gyerekkori dolgok nagyon durvák tudnak lenni, olyanról is hallottam, hogy valaki nagyon vágyott egy játékra, de nem kapta meg és ez okozott neki olyan frusztrációt, ami miatt kapcsolatfüggő lett és mindent elviselt a párjától, mert félt, hogy nem kap másik párt az élettől.
mert szereted, és félsz az egyedülléttől.
én is voltam így. át kell látni rajta. amíg nem megy, szenvedni fogsz.
utána is, de az már egy másik érzés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!