Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak kihasznál vagy mi ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kihasznál vagy mi ez?

Figyelt kérdés
1 éve dolgozom neki.Eleinte elhívott fagyizni.Töbször el kellet kísérjem az üzleti útjaira.Ebédre hívott olyankor.De sosem közeledett.Napi szinten írunk egymásnak,de álltalában Ő csak reggel ír magátol."Legyen szép és csodás napod"Aztán én írok ő csak válaszolgat,tömören és röviden.Említettem,hogy egy pasi haza szeretne vinni.Másnap erőszakosan kérdőre vont,hogy mitörtént?Haza mentem vele?Kezd minden zavaros lenni.
2018. ápr. 30. 17:57
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Jobb tudni az igazat mint örlődni, mond el neki.
2018. máj. 2. 13:14
 22/37 A kérdező kommentje:

Ma van a szülinapom.Korán reggel egy csodálatos versel köszöntött.Aztán ey Bonbont kűldetett nekem.Az árú szállítóval aki ráadásúl az édesapukája.Most már ezekután szerintetek csak figyelmes??

Vagy ezek bátorítások??

2018. máj. 2. 14:59
 23/37 anonim ***** válasza:

Isten éltessen akkor :)

Nem tudom, csak úgy kollégának jó barátnak nem feltétlen küld az ember ilyen ajándékot ilyen módon.

Ezért mondom harmadszorra hogy mond el neki :) hajra

2018. máj. 2. 23:01
 24/37 A kérdező kommentje:
Tegnap egy érdekes párbeszédünk volt.Mint már említettem Ő a munkaadóm.Szóval írtam,hogy egy teljes hét szabira szeretnék menni.Félhívott,hogy ezt hogyan képzelem miaz hogy csak úgy bejelentem!Teljesen ki volt akadva.Írta aztán,hogy Ő ezt nem engedi!Azt válaszoltam.Tudod az esik rosszúl,hogy megsem kérdezted miért szeretnék szabira menni!A válasz ez volt.Nekem nem dolgom kérdezni ki miér akar szamira menni,semmi közöm hozzá!!Nagyon nyers volt velem és cinikus!!Akkor hol van itt az érzelem??Lehet jól éreztem,hogy csakis azért hízeleg mert jó munkaerő vagyok!!!?
2018. máj. 4. 07:00
 25/37 A kérdező kommentje:
Légyszi írjatok.
2018. máj. 4. 11:49
 26/37 A kérdező kommentje:
Azóta nem szól hozzám.Persze én sem kommunikálok vele.Kérlek írjon valaki!!Segítsetek!Nem értem Ő miért is haragszik rám?Mi ez az egész??
2018. máj. 5. 12:33
 27/37 A kérdező kommentje:
Mostmár biztos vagyok benne,hogy csak kihasznált.8 üzletje van.Mind szabad kasszás.Jönnek mennek az allkalmazottak,mert sajnos kísértésbe esnek."lopnak".Neki kelett egy megbízható tetrekész munkaerő.Mivel tudta,hogy engem pénzel nem tud magához láncolni,így ehhez az aljas módszerhez folyamodott,hogy el hiteti velem,hogy érdeklődik irántam.Nagyon elszomorító,hogy mi mindenre képesek az emberek!!Csak azt nem értem,hogy arra nem gondolt hogy ha rá jövök mi lessz??Nem gondolt az én érzelmeimre??Most hogyan tovább!!??
2018. máj. 7. 11:14
 28/37 A kérdező kommentje:

Elmondtam neki!!Fel volt háborodva!!!

Szóval nem tudom ezekután mit kellene tennem.

2018. máj. 14. 15:09
 29/37 anonim ***** válasza:
Mit mondtál el pontosan? És hogy érted hogy felháborodott?
2018. máj. 14. 19:12
 30/37 A kérdező kommentje:

Leírtam mit érzek,hogy szerelmes vagyok.A válasza ez volt.

Ezzel mindent el rontasz.Miért mondtad el?Mit vársz tőlem?Óvodás vagy felső fokon.Mi a célod ezzel?Mit vársz tőlem? Írd meg mi az oka?Mitöl alakúlt ki?

Szóval beindúlt a párbeszéd.Nagyon megalázó volt.

Kérdeztem miért zavarja ennyire??

A válasza ez volt.

Mert viszonzatlan,én nem tudom milyen érzés az de biztos nagyon rossz.

Pontosan ez volt a beszélgetés.

2018. máj. 15. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!