Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet az olyan pasin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az olyan pasin bosszút állni, aki csak kihasznál?

Figyelt kérdés
Szex, meg csók nem volt, viszont testi kontaktus az igen (ölelések, puszik stb.)... Azt hittem, hogy csak én vagyok neki, de kiderült, hogy mégsem. Viszont, így hogy a szeretőjétől gondolom jóval többet kap mint tőlem, bár felém kicsit lankadt a lelkesedése, mégsem bír békén hagyni, folyamatosan a közelségemet keresi... én viszont elég megalázottnak érzem magam... mit akar még? Hogy lehet bosszút állni rajt?

2017. jan. 31. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A bosszú gyerekes, egyszerűen ne vedd figyelembe, azzal jobban "ártasz" neki és a magad helyzetét is megkönnyíted és lépj tovább.
2017. jan. 31. 21:07
 2/6 anonim ***** válasza:
44%
Köpd be a szeretőjénél
2017. jan. 31. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha hagyod, hogy kihasználjon, te is hibás vagy és butaság bosszút állni. Velem is játszadozott már pasi, de én azt mondom én is benne voltam a játékba, éreztem nem stimmel valami vele mégis hagytam a kísértésnek egy bizonyos határig.

Egyszerűen csak ne reagálj semmire és ne keresd a társáságát.

2017. jan. 31. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell bosszút állni. Csak ne vedd figyelembe, de nem csak úgy tegyél. Hanem tényleg ne érdekeljen. Jobbat érdemelsz. Fordulj most azok a dolgok fel, amik érdekelnek, amiket szeretsz. Úgy könnyebb lesz, és az idő is segit felejteni.
2017. jan. 31. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs köztetek semmi, és nem köteleződtetek el, akkor ez miért kihasználás? Most akkor az is kihasználás, ha egy csaj randizik velem, közben meg egy másik sráccal is találkozgat? Ha téged ennyire zavar, akkor tisztázzátok, hogy mit akartok.
2017. jan. 31. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha még csak csók se volt, akkor értelemszerûen nem is jártok, max ismerkedtek.

Akkor meg mégis mi a manóra fel gondolod azt, hogy számonkérhetsz tôle bármit is?

Fôleg, hogy a leírásod alapján fingod sincs arról, hogy a másik lánnyal (a "szeretôjével"... ) hogyan áll.

Igen, lehet, hogy melletted mással is ismerkedik.

Ez viszont nem bûn.

Nem jártok, ismerkedtek - az ismerkedésnek meg pont az a célja, hogy el lehessen dönteni, hogy neked tényleg az adott ember kell, vagy esetleg inkább valaki mást keresnél még.

Abszolút semmi alapod nincs bosszúra, szóval ne gyárts Shakespear drámát a semmibôl.

2017. febr. 1. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!