Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az olyan pasin bosszút állni, aki csak kihasznál?
Ha hagyod, hogy kihasználjon, te is hibás vagy és butaság bosszút állni. Velem is játszadozott már pasi, de én azt mondom én is benne voltam a játékba, éreztem nem stimmel valami vele mégis hagytam a kísértésnek egy bizonyos határig.
Egyszerűen csak ne reagálj semmire és ne keresd a társáságát.
Ha még csak csók se volt, akkor értelemszerûen nem is jártok, max ismerkedtek.
Akkor meg mégis mi a manóra fel gondolod azt, hogy számonkérhetsz tôle bármit is?
Fôleg, hogy a leírásod alapján fingod sincs arról, hogy a másik lánnyal (a "szeretôjével"... ) hogyan áll.
Igen, lehet, hogy melletted mással is ismerkedik.
Ez viszont nem bûn.
Nem jártok, ismerkedtek - az ismerkedésnek meg pont az a célja, hogy el lehessen dönteni, hogy neked tényleg az adott ember kell, vagy esetleg inkább valaki mást keresnél még.
Abszolút semmi alapod nincs bosszúra, szóval ne gyárts Shakespear drámát a semmibôl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!