Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kihasznal, vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasznal, vagy nem?

Figyelt kérdés

Van egy pasi aki tetszik , en valoper utan több eve egyedul , 1 gyerekkel, legtöbbször csak gyors talalkakra van idö , ahol en oralisan kielegitem....

Az autojaban, meghozza , este kesön.

Barataim szerint kihasznal, a kapcsolat par honapos csak ....

Nekem segitett visdza talalni a nöiessegemhez kicsit , össze szedettebb lettem ..

Mondjuk viragot ilyet nem nagyon hoz.... Ez kihasznalas? Ha nekem sincs mas szandekom ?

2016. márc. 28. 22:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért a gyors találkák?

Várja otthon az asszony?

Valószínűleg az önbizalmad a béka segge alatt,pár kedves szó,majd ugrasz.

Simán kihasznál,hülyére vesz.

Mi a jó neked abban,hogy néha lexopod?

Gondolkozz már!!!

Kihasználás,nem is kicsi.

Térj észhez.

2016. márc. 28. 22:42
 2/11 VirágésBence ***** válasza:
Tehát ha jól értem, ő jön, beáll az autóval, te kiszaladsz, gyors szopás és viszont látásra? Mert ebben tuti, hogy nincsenek érzelmek, akkor az alkalmi kapcsolat, de nem viszonozza, csak egyoldalú a dolog. Ha viszonozza akkor nincs baj, ha nem akkor szerintem is kihasználás, de ha neked jó akkor nincs vele semmi baj.
2016. márc. 28. 22:44
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem varja otthon az asszony , hanem nalam nem lehet a gyerek miatt , hozza meg nincs idö elmenni, es a munka idönk is ilyen.... Este talalkozom miutan a lanyom elalszik
2016. márc. 28. 22:45
 4/11 anonim válasza:
Ha csak arra jártok össze, hogy kielégítsd, meg nem érdeklődik irántad, vagy csak ilyen "kötelező jelleggel" hogy "Milyen voltad a napod? Aha oké" és már tér rá a lényegre, amiért ott vagytok, akkor igen, elsősorban azt akarja...
2016. márc. 28. 22:46
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom en sem felvallalni a kapcsolatot.... Egyelöre ... A kerdes az h kialkulhatnak igy erzesek ? Belem szerethet?
2016. márc. 28. 22:48
 6/11 anonim válasza:
Volt már példa arra, hogy alkalmali kapcsolatból kötődés lett, de minden helyzet más, egyedi
2016. márc. 28. 22:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Az segít visszatalálni a nőiességedhez,hogy orálisan kielégíted az autójában?

Én azt gondolnám,hogy ez pont ellenkező hatást vált ki egy nőből,de hát nem vagyunk egyformák.

2016. márc. 28. 22:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kihasználás, ez valami gusztustalan idétlenség. És nem, nem fog beléd szeretni attól, hogy kielégíted a kocsiban. Anya létedre mondjuk szép példát mutatsz a környékbeli gyerekeknek, akik arra sétálnak a szüleikkel, míg te a száddal szorgoskodsz. Eközben a gyereked otthon alszik. Egyedül. Hadd gratuláljak, gondoskodó, elegáns, kifinomult.. vérbeli anya és nő vagy.
2016. márc. 29. 00:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Te komolyan ettől érzed magad nőiesebbnek, hogy esténként egy-egy rövid találka alatt titokban lesz*opsz egy pasit?! Miközben a lányod otthon alszik, egyedül?!

Hát elég érdekesen értelmezed ezt a szót. Ez szerintem inkább megalázó, méghozzá nem is kicsit, de nőisnek, na annak semmiképp nem mondanam.

És igen, szépen kihasznál. Ebből érzelem? El tudom képzelni mit gondolhat egy olyan nőről, akinek csettint, az pedig szorgosan megy őt leápolni a kocsijaban...

2016. márc. 29. 01:24
 10/11 anonim ***** válasza:

9-esnek teljesen igaza van.

Persze, hogy kihasznal, hulye is lenne, ha nem, miutan igy felkinalod magad talcan.. Borzasztoan megalazo helyzet, de ha neked ez adja a noiesseged, szived joga ezt csinalni.

2016. márc. 29. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!