Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KihasznáL? Vagy mit akarhat?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Két hónappal ezelőtt rám írt egy 24 éves srác. Addig csak látásból ismertem, soha nem beszélgettem vele, ő meg csak egyszer elkezdett érdeklődni irántam. Kb. egy hétig beszélgettünk facebookon, mikor sor került az első randira. Meg volt az első csók is. Ez december végén volt, azóta is együtt vagyunk. Nagyon rendes srác, kedvelem, de nagyon sok kételyem is van vele kapcsolatban. Mondta, hogy ő az a típus, aki nem tartja magában ha egy lányt sexinek talál és nézzem el, ha beszólogat valakinek. Ez kicsit zavar. A tegnapi beszélgetésünk alatt pedig azt mondta, hogy azért szereti jobban a komolyabb párkapcsolatokat, mert ha két ember szereti egymást, megbíznak egymásban és közeli kapcsolatba kerülnek, akkor sokkal élvezetesebb a sex is, mint a futókalandoknál, vagy az olyan kapcsolatok esetében, ahol a felek nem ismerik teljesen egymást. Eléggé elbizonytalanodtam, hogy akkor most a sex miatt akar velem komoly kapcsolatot, vagy mi? Azt mondta, hogy egyáltalán nem a sex miatt akar komoly kapcsolatot velem, hanem közelebb akar hozzám kerülni, mert számára ritka és értékelendő a személyiségem, nem vagyok hisztis meg hasonlók. Nagyon figyelmes velem szemben, de ez az egész helyzet valahogy furcsa nekem... Nem tudok megbízni benne, főleg a beszólogatásai miatt. Nektek mi a véleményetek? Mit kéne tennem?
Mármint hogyan használ ki szerinted? Bocs, nekem nem ez jött le az írásodból.
2015. márc. 1. 11:56
2/15 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy csak a sex miatt akar velem komoly és közeli viszonyba kerülni.
2015. márc. 1. 11:58
3/15 anonim válasza:
Kis butus. A szex egyfajta megkoronázása két ember szerelmének. De amúgy is hogyan jutottál erre a következtetésre? Mert azt mondta, hogy jó a szex veled?
A női agy újabb rejtelmeim. A férfi lennél azt hinném, hogy félkegyelmű vagy, de nektek el kell nézni az ilyet.
2015. márc. 1. 12:00
4/15 A kérdező kommentje:
Még nem is feküdtem le vele...
2015. márc. 1. 12:01
5/15 A kérdező kommentje:
És nem is fogok, amíg teljesen meg nem bízom benne.
2015. márc. 1. 12:07
6/15 anonim válasza:
Na figyelj, akkor ne is feküdj le vele! Nem szereted, mivel kétségeid vannak, és így nincs is értelme. Ennyi. A bizalom a legfontosabb egy kapcsolatban, utána pedig az, hogy megtanuljuk, hogy nem lehet birtokolni a másikat. (Attól, hogy meg néz más lányokat, még szerethet téged, ugyebár nem vakságot fogad ilyenkor az ember, persze annyi érzelmi intelligenciája meg lehetne, hogy tudja, ez kellemetlen lehet számodra)
2015. márc. 1. 12:08
7/15 A kérdező kommentje:
Még nem alakult ki részemről a bizalom. Még a legközelebbi barátaimban is piszok nehezen bízok meg. Ilyen ember vagyok...sajnos...
2015. márc. 1. 12:16
8/15 anonim válasza:
Az ilyet meg lehet érteni. Csakhogy már nem egy lánynál észrevettem a "ha nincs probléma, akkor kreáljunk egyet" metódust, ami rém idegesítő, mivel teljességgel túlkomplikálnak mindent, ebből kifolyólag pedig teljesen téves következtetésre jutnak.
2015. márc. 1. 12:19
9/15 A kérdező kommentje:
Pfuu nem tudom. Lehet, hogy nem látom jól a dolgokat..
2015. márc. 1. 13:11
10/15 anonim válasza:
#9 Te sunnyogsz, hazudozol. Nem lépsz ki a kapcsolatból, de nem vagy őszinte a sráccal. Nem mondod meg neki, hogy zavar a stílusa, mert egyfelől jó hogy van - a barátnőid is másként néznek rád, ha kellesz valakinek - másfelől teher is, mert az aszexuális élet neked egyelőre bőven megfelel.
Naná, hogy szeretné rólad levarázsolni a bugyit. De ezen a pályán kockázatokat kell vállalni. Másként nem lehet tapasztalatokat gyűjteni. Aztán vagy egy pofára esés az eredmény, vagy egy mindent elsöprő kapcsolat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!