Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » KihasznáL? Vagy mit akarhat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KihasznáL? Vagy mit akarhat?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Két hónappal ezelőtt rám írt egy 24 éves srác. Addig csak látásból ismertem, soha nem beszélgettem vele, ő meg csak egyszer elkezdett érdeklődni irántam. Kb. egy hétig beszélgettünk facebookon, mikor sor került az első randira. Meg volt az első csók is. Ez december végén volt, azóta is együtt vagyunk. Nagyon rendes srác, kedvelem, de nagyon sok kételyem is van vele kapcsolatban. Mondta, hogy ő az a típus, aki nem tartja magában ha egy lányt sexinek talál és nézzem el, ha beszólogat valakinek. Ez kicsit zavar. A tegnapi beszélgetésünk alatt pedig azt mondta, hogy azért szereti jobban a komolyabb párkapcsolatokat, mert ha két ember szereti egymást, megbíznak egymásban és közeli kapcsolatba kerülnek, akkor sokkal élvezetesebb a sex is, mint a futókalandoknál, vagy az olyan kapcsolatok esetében, ahol a felek nem ismerik teljesen egymást. Eléggé elbizonytalanodtam, hogy akkor most a sex miatt akar velem komoly kapcsolatot, vagy mi? Azt mondta, hogy egyáltalán nem a sex miatt akar komoly kapcsolatot velem, hanem közelebb akar hozzám kerülni, mert számára ritka és értékelendő a személyiségem, nem vagyok hisztis meg hasonlók. Nagyon figyelmes velem szemben, de ez az egész helyzet valahogy furcsa nekem... Nem tudok megbízni benne, főleg a beszólogatásai miatt. Nektek mi a véleményetek? Mit kéne tennem?

2015. márc. 1. 11:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mindent elmondok neki, hogy mi az ami zavar, hogy mi az amit nem akarok és nem érzek helyesnek. De nem akarok döntéseket hozni addig, amíg nem tisztázódnak bennem a dolgok.
2015. márc. 1. 15:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha mindent elmondasz, de - ahogy írod - tesz a véleményedre, akkor mégis mit vársz ettől a kapcsolattól?
2015. márc. 1. 15:14
 13/15 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy csak kicsúszik a száján a beszólás...
2015. márc. 1. 15:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Egyszer. Meg még másodszor is. Na de mindíg? Ennyi önuralma sincs?

Soha ne hagyd, hogy megszakított közösülésre beszéljen rá.

2015. márc. 1. 15:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Te nem benne nem bízol, kérdező, hanem magadban. Ő olyan, amilyen. Lesz majd egyszer valaki, aki elkapja a tökét, de úgy látom, az nem te leszel.
2015. márc. 2. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!