Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Borderline személyiségű nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borderline személyiségű nő akarhat-e gyereket vagy van olyan controlja amely ezt megakadályozza, hogy ne örökítse a betegséget? Érintettek válaszát kérem ha lehet.

Figyelt kérdés

2015. febr. 25. 06:18
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Nincs ilyen modszer, amivel megakadalyozhatna hogy orokitse, es ki sem tudjak mutatni, mivel az sem vilagos hogy pontosan mi okozza. Valoszinuleg genetikai hajlam + a kornyezeti tenyezok hozzak elo.
2015. febr. 25. 07:10
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Akarhat, igen, de előtte azért javasolt a kezelés. Én is Borderline személyiségzavaros vagyok, és szeretnék gyermeket. Ahogy az előttem szóló is írta, nem tisztázott, mi okozza ezt a betegséget.

26/n

2015. febr. 25. 08:43
 3/7 anonim ***** válasza:
23%
Azt a legfontosabb stisztazni szerintem hogy a terhesseg ideje alatt mi lesz a gyogyszerezessel.
2015. febr. 25. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
maga a betegseg nem oroklodik, szerzett. Vannak azonban olyan genetikai tenyezok a hatterben, melyek reven gyermekkori traumakra sulyos szemelyisegzavar alakul ki. ez tud oroklodni. szoval a hajlam az, ami oroklodhet, kb mint az alkoholizmusnal. mas kerdes, hogy egy borderline anya mekkora traumat okoz a gyereknek a viselkedesevel. en nagyon atgondolnam...
2015. febr. 28. 21:12
 5/7 anonim válasza:
100%
Borderline-os vagyok és soha nem akarok családot, sem gyereket. Abszolút semmi jövőképem....de a család pláne nem szerepel benne.
2015. márc. 31. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is borderline személyiségzavaros vagyok, 27 éves nő, és a szívem mélyén szeretnék majd egyszer gyereket. Viszont mivel tisztában vagyok a betegségemmel, a viselkedésemmel, és a képességeimmel, van annyi önkritikám, hogy belátom, hogy nem tudnék megfelelően gondoskodni egy gyerekről és felelősséget vállalni érte, mikor sokszor magamért sem tudok. Önzőség lenne szülnöm, csak a gyerek életét tenném tönkre, így nem is fogok.

De ezt mindenki maga érzi, a lényeg, hogy legyen annyi rálátásod magadra, hogy való-e neked gyermek...ezt mi nem tudjuk megítélni. De öröklődni valóban csak a hajlam öröklődhet maximum.

2015. márc. 31. 12:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hali!! Én is Borderes vagyok, de én nem szeretnék... Pasi sincs akinek szülnék... Meg valahogy nem hiányzik az életemből... az se hogy max pár évig legyek az anyja mert vagy elvennék tőlem, vagy én kötném fel magam.... Meg pl. Faszbukon is idegesít mikor valaki napi 30 képet felrak a babájárol meg ki irja h "Tomika bilibe pisilt" meg stb... türelmem se lenne hozzá meg engem csak a munkám meg a sport amit űzök az érdekel (Karatézok) L.26
2015. máj. 18. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!