Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borderline személyiségű nő akarhat-e gyereket vagy van olyan controlja amely ezt megakadályozza, hogy ne örökítse a betegséget? Érintettek válaszát kérem ha lehet.
Akarhat, igen, de előtte azért javasolt a kezelés. Én is Borderline személyiségzavaros vagyok, és szeretnék gyermeket. Ahogy az előttem szóló is írta, nem tisztázott, mi okozza ezt a betegséget.
26/n
Én is borderline személyiségzavaros vagyok, 27 éves nő, és a szívem mélyén szeretnék majd egyszer gyereket. Viszont mivel tisztában vagyok a betegségemmel, a viselkedésemmel, és a képességeimmel, van annyi önkritikám, hogy belátom, hogy nem tudnék megfelelően gondoskodni egy gyerekről és felelősséget vállalni érte, mikor sokszor magamért sem tudok. Önzőség lenne szülnöm, csak a gyerek életét tenném tönkre, így nem is fogok.
De ezt mindenki maga érzi, a lényeg, hogy legyen annyi rálátásod magadra, hogy való-e neked gyermek...ezt mi nem tudjuk megítélni. De öröklődni valóban csak a hajlam öröklődhet maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!