Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak kihasznál vagy mi ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kihasznál vagy mi ez?

Figyelt kérdés
1 éve dolgozom neki.Eleinte elhívott fagyizni.Töbször el kellet kísérjem az üzleti útjaira.Ebédre hívott olyankor.De sosem közeledett.Napi szinten írunk egymásnak,de álltalában Ő csak reggel ír magátol."Legyen szép és csodás napod"Aztán én írok ő csak válaszolgat,tömören és röviden.Említettem,hogy egy pasi haza szeretne vinni.Másnap erőszakosan kérdőre vont,hogy mitörtént?Haza mentem vele?Kezd minden zavaros lenni.
2018. ápr. 30. 17:57
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Hogy használna ki, ha nem is közeledett eddig?
2018. ápr. 30. 18:01
 2/37 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy fêlt mert a mai világban vigyázni kell hogy kinek a kocsijàba ülsz be .Egyépként meg ez a viselkedés egyértelmű .Sztem nem kiakarhsznâlni akar hanem kapcsolatot .De ezt vele beszéld meg mert itt csak talàlgatni tudunk.
2018. ápr. 30. 18:06
 3/37 A kérdező kommentje:

Volt rá töbször példa,hogy nem írtam napokig.Akkor felhív,hogy mi a baj?

Miért nem írok?16 allkalmazottja van.Én vagyok akiben 100% ban bízik.

2018. ápr. 30. 18:08
 4/37 anonim ***** válasza:
0%
Akar téged.
2018. ápr. 30. 18:09
 5/37 A kérdező kommentje:
Én nagyon oda vagyok érte.Töbször beszéltük már,hogy nagyon szeretjük egymást,de csak mint barárok.Persze én nem mondok igazat.Attol félek,hogy csak ámít,és be csap.Nagyon nehéz jó és megbízható munkaerőt találni.
2018. ápr. 30. 18:11
 6/37 anonim ***** válasza:

Mivel amit es csap be, mikor soha nem kozeledett, csak baratilag, es ezt ki is jelentette.

Eskuszom, nem ertem az emberek jo resze, hogyan gondolkodik.

2018. ápr. 30. 18:34
 7/37 anonim ***** válasza:

Most akkor nem értem. Te odavagy érte. Ő soha nem közeledett, de meghív mindenfélére, utaztat a világban a cége költségén, nyilvánvalóan akar tőled valamit, és ezt jelzi is feléd, de nem tolakodóan.

Egyszerűen nem értem továbbra sem, hogy hol itt a kihasználás.

2018. ápr. 30. 18:39
 8/37 A kérdező kommentje:
Azt gondolom kihasználásnak.Pd mi van ha csak azért kedveskedik és úgy tesz mintha érdekelném,mert nagyon jó munkaerő vagyok.Így akar maga melett tartani.
2018. ápr. 30. 18:55
 9/37 anonim ***** válasza:
Ja, hogy kihasznál munkaerőként? Értem. Ha így érzed, akkor viszont sürgősen keress másik állást, azt semmiképp ne engedd, hogy kevés pénzért sokat dolgoztasson, visszaélve azzal, hogy vonzódsz hozzá! Ha így lenne, az nagyon nagy disznóság lenne, és neked semmiképp nem lenne szabad eltűrnöd!
2018. ápr. 30. 19:07
 10/37 A kérdező kommentje:

Ezért is fordúltam ide.Amiket itt leírtam ti abbol mit láttok?

Sajnos én elvesztetrem a fonalat.

2018. ápr. 30. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!