Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem csak kihasznál, nagyon furcsa eset?
Figyelt kérdés
"Baratnommel" kb marcius óta talalkozgatunk. O mar nagyon sokszor volt itt, viszont több gond is van. Nem akar kapcsolatban lenni. Ugyan amikor ittvan mindig mondja szeret, a környéken ahol lakom, megfogom a kezet, Es hagyja a barátaim meg a családom elott is. Ugyan o meg sosem hívott at magához, egy baratjat a szüleit sem láttam ,pedig nincsennek rosszban Es jo körülmények között el. Szerintem eleg fura, hogy o mar mindenkit ismer az en részemről en meg senkit., Es fel sem hozza soha, en meg nem erőltetem. A masik dolog , hogy nem akar ittaludni kerdeztem mi az ok azt monda nincs oka. Sok baratom mondta, lehet, hogy kihasznál. Mindig en fizetek ha megyunk valahova (pedig "együtt sem vagyunk" Es diákok vagyunk) ez nem is baj fe gyakran természetesnek veszi Es meg sem köszöni.2017. jún. 29. 11:03
2/5 anonim válasza:
Valamit vagy valakit nagyon rejteget előled. Ültesd le és beszélj vele, hogy meg akarod ismerni te is az ő barátait, családját, a nem tetzsik neki, akkor menjetek szét, mert lapul valami a bokorban...
3/5 anonim válasza:
helyedben nem fizetnék neki semmit sem, ne vegye természetesnek.. ha pedig ilyen akkor találsz sokkal jobbat, helyedben ejteném
4/5 anonim válasza:
Te pótlod a párkapcsolatából hiányzó romantikát. Lehet, hogy "elfelejtett szólni", hogy kapcsolatban van. Volt dolgom ilyennel, kell neki a randizgatás, udvarolgatás. Ne éld bele magad.
30/f
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! :)
2017. jún. 29. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!