Mi ket szintes hazban lakunk es neha lehet hallani mintha valaki lepkedne a felso szinten. Nagyon regi haz, a felso szint padloja fa gerendakbol van kirakva, szoval a lepeseket lehet hallani meg ha a macska megy fel akkor is.
Tudni kell hogy itt regen temeto volt...
Sok sok erdekes dolog tortent itt amiota itt lakunk (3ev), ha erdekel szivesen leirom.
Hát, kereszt szüleim néha állításuk szerint láttak sötét alakokat a házban, én egy éjszaka közepén felkeltem, és láttam valami emberi körvonalat a lámpa alatt, nem tudom csak álom volt e... volt amikor egy autó lámpája pár pillanatra bevilágított hozzánk, és közbe mintha távolodni láttam volna egy sötét árnyat...
Mondák terjengtek arról, hogy a közelünkben fekvő iskola régen tömegsír volt, egy másik sztori szerint csecsemők lettek élve elföldelve olyan földterületeken, ahova a mi házunkat is húzták többet közt...
Paraaaaaaaaa. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!