Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez a furcsa eset ledöbbentett!...

Ez a furcsa eset ledöbbentett! Te mit gondolsz róla? Mivel magyaráznád?

Figyelt kérdés

Nagymamám február 11.-én halt meg, 13.-án temettük el. Elvesztése a legjobb barátnőjét is nagyon megviselte.

És most pedig hallottuk, hogy a barátnő is kórházba került. Már nem tud beszélni sem. S az orvosok közölték a családjával, hogy készüljenek fel a legrosszabbra. Ráadásul ugyanabban a kórteremben fekszik ahol nagymamám decemberben.

Vajon nagymamám eljött érte?

2015. márc. 17. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért olyan furcsa, hogy a legjobb barátnő ledöbbent ettől a hírtől. Nekem mikor édesapám meghalt, rá három hónapra az anyukája is, mert megrázta a tragédia. Sokan belehalnak szerettük elvesztésébe. Én hiszek a szellemekben, de mégis mi oka lenne a mamádnak "megölni" a legjobb barátnőjét? Vagy paranoiás vagy, vagy szimplán bolond (már bocs...)
2015. márc. 17. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:
10%
Csak a stressztől van, vagy tényleg eljön a nagyi :O
2015. márc. 17. 22:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Hogyan lehet "barátnőnek" titulálni azt, akiért azért jön vissza a másvilágról nagyanyád, hogy ő is meghaljon?

Nem írod nagymamád (és barátnője) életkorát, mert nem mindegy, hogy mindez 50, vagy 90 éves korban következik-e be!

2015. márc. 18. 06:50
 4/4 Spilerke ***** válasza:

Puszta véletlen, de a stressz is előrébb hozhassa a lappangó betegséget.

"Ráadásul ugyanabban a

kórteremben fekszik ahol nagymamám

decemberben."

Valószínűleg az lehet nálatok a körzeti kórház. Ha mondjuk valaki kórházba kerül (ne adj Isten), akkor a mentők automatikusan oda szállítják.

2015. márc. 18. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!