Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Furcsa vírus, mit történthetett?

Big Omikron kérdése:

Furcsa vírus, mit történthetett?

Figyelt kérdés
Nemrég telepítettem egy illegálisan letöltött játékot, és amikor leszedtem és újraindítottam a gépem, nagyon furcsa dolog történt. Úgy tűnik programjaimnak nagy része szintén eltávolítódott. A parancsikonok az asztalon nem működnek, valamint a lemezekről eltűnt pár mappa (kitőrlődött). Namost lefuttattam egy Eset Vírusirtó ellenőrzést, és mindössze egy, jelentéktelen kártevőt észlelt és kiírta szinte minden mappához a gépen, amit megpróbált megnyitni, hogy "hiba a megnyitáskor". Mégis mi a franc történhetett? Valaki tud segíteni?

#vírus #eset #Letörlődött Programok
2015. okt. 28. 22:08
 1/1 anonim ***** válasza:
1x ncore rol szedj le mindent 2x ha az eset nem talalja akk vidd szervizbeok tudjak mit kell csinalni torold ki a jatekot a virus attol meg megmarad mert ezek "szaporodnak"
2015. okt. 29. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!