M.Zoltán kérdése:
Vírus blokk tudom e javítani?
Figyelt kérdés
Üdv
Zsarolós vírus blokkolta a gépem, nem lehet belépni...
az lenne a kérdésem melyik alkatrészt kell cserélnem? tudom hogy szakit kéne hívnom de ha alkatrész cserével megoldható akkor inkább azt választanám.
választ előre is köszönöm
2015. okt. 14. 10:23
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Semmit nemkell cserélni.Egyszerűen ujra telepíteted hozzáértő emberrel.
3/7 A kérdező kommentje:
Csökkentett módban sem tudok belépni...tehát a kérdésem ha nem szakit hívok hanem én akarom megoldani a problémát mert be tudok szerezni hozzá bármit akkor meg oldható-e?
2015. okt. 14. 10:52
4/7 anonim válasza:
Egyet kell beszerezned: telepítőt. Ennek más megoldása nincs.
5/7 A kérdező kommentje:
ok köszi
2015. okt. 14. 13:07
6/7 anonim válasza:
Írtam három vírusirtót amit CD-ről tudsz indítani. Csak valamelyik ismerős gépén le kell tölteni és kiírni lemezre, majd futtatni a saját gépeden. Ha sikerül leszednie, nem kell újratelepíteni a gépet.
7/7 anonim válasza:
Live CD sajnos ilyen esetben nem szokott segíteni, csak az újratelepítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!