Vetítővásznat lehet javítani?
Ha nem jó helyre írom, elnézést kérek.
Szóval, voltam olyan ügyes, hogy a hordozható, háromlábú vetítővásznat túlságosan megveszítettem, és kiugrott vagy eltört a mechanika. Nem lehet feltekerni. Magától egyáltalán nem akar menni, ha pedig kézzel tekerem, akkor valamiért letekeredik. Szétszedtük, nem tűnik bonyolult szerkezetnek, de mégsem tudjuk megcsinálni. Már minden rugót kiszedtünk, és még így is letekeredik. Erre esetleg van valami megoldás?
A márkáját én sem tudom, a típusa egy egyszerű, 3 lábú, hordozható, összecsukható vetítővászon.
Eddig ugye magától ment vissza a tokba, csak ki kellett akasztani és szépen beletekeredett a tokba. Most viszont ez tönkrement.
A szerkezet úgy néz ki, hogy van ugye a rúd amin van a vászon, abba be van dugva balról egy kisebb rúd, amin van egy hosszabb rugó, és a végén egy fehér műanyag. A jobb oldalán nincs semmilyen rugó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!