Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez szerelem? Van, aki így szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem? Van, aki így szeret?

Figyelt kérdés

Érzem, hogy fontos vagyok neki, figyel rám, keres, érdeklődik, nem felejti el a dolgaimat, igyekszik minél több időt velem tölteni, programokkal a kedvemben járni, de...

De nem érzem az érintéséből, az öleléséből, olyan erőltetett. Csók alig van közöttünk, inkább csak szex előtt. Az sem túl gyakori.

Nem látom a szemében sem, alig mosolyog. Általában nem tetszenek neki a dolgaim, nem ért egyet, majdnem csak hülyének néz bizonyos véleményeimmel kapcsolatban.

Szóval nem érzem, hogy szeretne, olyan, mintha inkább csak erőltetné ezt az egészet. Pár hónapja vagyunk együtt.

2018. ápr. 26. 13:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Őszintén kérdezz rá. Óvatos felvezetéssel, de mindenképpen őszintén. Neked is jár ez, nem?
2018. ápr. 26. 21:11
 22/25 A kérdező kommentje:

34 éves férfi miért félne, h egyedül marad? Helyes, okos... Nem értem, miért ragaszkodik ennyire.

Ezt egyszer megkérdeztem, lerázott, hogy miért akarok vitát. Nem kaptam választ.

Hogy kérdezzem?

2018. ápr. 26. 21:14
 23/25 Kései Sirató ***** válasza:
Mondd neki, hogy akarsz vele beszélni, aztán üljetek le és mondd, hogy te nem ilyen kapcsolatra vágysz és ahhoz fiatalok vagytok, hogy úgy éljetek, mint két 75 éves. És mondj el mindent, amit itt leírtál, aztán adj neki 2 nap gondolkodási időt, hogy akar-e változtatni és ha nem fog, akkor búcsúzzatok el egymástól!
2018. ápr. 27. 08:17
 24/25 A kérdező kommentje:
Ezen szerintem nem lehet változtatni, ha egyszer nem jön...
2018. ápr. 27. 08:57
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem lehet vàltoztatni akkor hagyd. .Vmiért nem akar besz3lni rola lehet hogy csalodott màr és nem akarja elkapkodni .De ha meg nincs kommunikàció akkor hogy beszélitek meg a dolgokat !?Én nem kinlódnêk vele.
2018. ápr. 29. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!