Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez szerelem? Van, aki így szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem? Van, aki így szeret?

Figyelt kérdés

Érzem, hogy fontos vagyok neki, figyel rám, keres, érdeklődik, nem felejti el a dolgaimat, igyekszik minél több időt velem tölteni, programokkal a kedvemben járni, de...

De nem érzem az érintéséből, az öleléséből, olyan erőltetett. Csók alig van közöttünk, inkább csak szex előtt. Az sem túl gyakori.

Nem látom a szemében sem, alig mosolyog. Általában nem tetszenek neki a dolgaim, nem ért egyet, majdnem csak hülyének néz bizonyos véleményeimmel kapcsolatban.

Szóval nem érzem, hogy szeretne, olyan, mintha inkább csak erőltetné ezt az egészet. Pár hónapja vagyunk együtt.

2018. ápr. 26. 13:28
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Pont testileg nem érzem...

Mert milyen egy racionális ember?

2018. ápr. 26. 14:58
 12/25 anonim ***** válasza:
A testiséget alatt a szexet értettem. Az van, gondolom. Esetleg egyedül sem szeretne lenni 30 felett és azért erőlteti jobb, mint a semmi alapon. Az mindent elmond, hogy az ölelése is erőltetett és a dolgaidat sem nézi jó szemmel. El sem gondolkodnék azon, hogy ez miért van, hanem menekülnék.
2018. ápr. 26. 15:01
 13/25 anonim ***** válasza:

Tudom nem válasz a kérdésre. És inkább én is kérdeznék.

Milyen az ha egy racionális ember szerelmes? Aki folyton agyal és nem engedi nagyon hogy az érzései előtorjenek.

Ha igazán szerelmes ez eltunik?

2018. ápr. 26. 15:16
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a racionális embernek a szeretete is más..Nem feltétel nélküli, inkább a körülményekbe szerelmes, az jó neki; de nem a konrét személybe vagy a lelkébe a másiknak. Ismerek ilyen embereket a környezetemben. Ők tudják is ezt magukról egyébként.
2018. ápr. 26. 15:23
 15/25 A kérdező kommentje:

A szex is kevés egyébként.

Az ölelése meg... nem tudom. Sokszor mondja, hogy bújjunk össze, és akkor jól megölelget, de olyan, mintha kb. olyan lenne, hogy "jó, akkor most megölelgetem kicsit, mert ezt így kell" vagy "jó, megsimogatom kicsit".

Mintha minden tudatos lenne.

2018. ápr. 26. 15:44
 16/25 anonim ***** válasza:
Ezért írtam az előző hozzászólásomban is, hogy sajnos ez egyfajta racionális szerelem, ahol teljesítjük a kötelezőt, hogy megkapjuk a körítést. Bocsáss meg, hogy ezt mondom; de én így látom, ettől még lehet, hogy nincs igazam.
2018. ápr. 26. 20:14
 17/25 A kérdező kommentje:
2018. ápr. 26. 20:35
 18/25 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy van valami óriási gát belül, ami egy régebbi sérelemből ered.. Kommunikáltok eleget? Nem igazán vagytok egymáshoz közel a leírás alapján.
2018. ápr. 26. 20:47
 19/25 A kérdező kommentje:

De, beszélgetünk. És többnyire meg is lehet vele beszélni a dolgokat.

De most ilyenre hogy kérdezzek rá?

2018. ápr. 26. 20:52
 20/25 anonim ***** válasza:
30+ tág fogalom. Konkrétan mennyi idős? Volt kapcsolata előtte? Lehet fél, hogy egyedül marad, de azért akar maga mellé valakit, annak ellenére, hogy nem passzoltok.
2018. ápr. 26. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!