Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez szerelem? Van, aki így szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem? Van, aki így szeret?

Figyelt kérdés

Érzem, hogy fontos vagyok neki, figyel rám, keres, érdeklődik, nem felejti el a dolgaimat, igyekszik minél több időt velem tölteni, programokkal a kedvemben járni, de...

De nem érzem az érintéséből, az öleléséből, olyan erőltetett. Csók alig van közöttünk, inkább csak szex előtt. Az sem túl gyakori.

Nem látom a szemében sem, alig mosolyog. Általában nem tetszenek neki a dolgaim, nem ért egyet, majdnem csak hülyének néz bizonyos véleményeimmel kapcsolatban.

Szóval nem érzem, hogy szeretne, olyan, mintha inkább csak erőltetné ezt az egészet. Pár hónapja vagyunk együtt.

2018. ápr. 26. 13:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Hm. Hány évesek vagytok...?
2018. ápr. 26. 13:42
 2/25 Kései Sirató ***** válasza:
A szeretetet érzi az ember! Meg azt is ha csak erőltetik. Te az utóbbit érzed, szóval ez a helyzet. Sajnos.
2018. ápr. 26. 13:50
 3/25 A kérdező kommentje:
30+
2018. ápr. 26. 13:58
 4/25 A kérdező kommentje:
De minek erőlteti?
2018. ápr. 26. 13:59
 5/25 anonim ***** válasza:

Igen. Akar nagyon egy párkapcsolatot, és úgy van vele, hogy ezt most megpróbálja, még ha nem is érzi azt az igazi, hú, de nagy szerelmet. De akarja, hogy legyen kapcsolata, így igyekszik. Igen, ha szerelmes, szeret, azt érzed, és kész.

Sajnos esélyes, hogy nem dúl a love.

Hogy mit kezdesz ezzel a helyzettel, a te döntésed túl a 30-on. Vannak, akik így élik le az életüket, házasság, gyerekek, de azért később ennek meg lehet a böjtje. Pl. időközben beüt a valódi szerelem, stb.

2018. ápr. 26. 14:02
 6/25 anonim ***** válasza:
Vannak, akik racionális kapcsolatot választanak; aztán sosem lesznek igazán boldogok; mert mindig hiányozni fog az a bizonyos láng..Legalább Te szerelmes vagy úgy igazán, kedves kérdező? Sajnos esélyes, hogy szeret, csak nem szerelemmel.
2018. ápr. 26. 14:13
 7/25 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy előttem is erőltetett kapcsolatot, szóval igen, esélyes, hogy erről van szó. De nem tudom, miért csinálja.

Hát nem mondanám magam szerelmesnek, néha úgy érzem, igen, de részemről sem ennek kellene lenni.

Úgyhogy fel kell hoznom a témát a hogyan továbbról....

2018. ápr. 26. 14:21
 8/25 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy mentálisan így a helyén kezeled. Talán ha magadba nézel, akkor Te is látod, hogy igazából nem az érzelmek tartanak össze benneteket, hanem "erőltetitek". Nem tudom, hogy ez esetleg gyógykapcsolat egyikőtők/masikótok részéről és azért van-e így; vagy más okai vannak. Csak a saját véleményemre és tapasztalataimra alapozva tudom építő jelleggel és szándékkal mondani, hogy sajnos nem sok jövőt jósolok Nektek:( A kommunikáció segít, hajrá:)
2018. ápr. 26. 14:32
 9/25 anonim ***** válasza:
Jól érzed, a leírtak alapján....
2018. ápr. 26. 14:32
 10/25 anonim ***** válasza:
Testileg kellesz neki csak. Ez nem szerelem. Még egy racionális ember sem ilyen, ha szerelmes.
2018. ápr. 26. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!