Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Viszonzatlan, plátói szerelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonzatlan, plátói szerelmet hogyan lehet elengedni?

Figyelt kérdés

Nem tudok elfelejteni valakit, akit nem lenne szabad szeretnem. Probléma az, hogy nagyon "beleszerettem", de sajnos az érzés egyoldalú. Akárhogy próbálom őt valahogy távol tartani magamtól, nem megy. Próbálok az összes rossz tulajdonságára koncentrálni, csomó érvet tudok az ellen hogy miért nem lehetek vele sohasem a jövőben, ennek ellenére nem tudom elengedni és már úgy nyomaszt, feszültté tesz ez az érzés, az állandó vágyakozás.

Szó szerint ilyen betegségben szenvedek:

[link]

Azért van mert még fiatal vagyok? (22) Vagy idősebbek is áteshetnek ilyen plátói szerelmen?

Úgy érzem már nem bírom sokáig ezt az állapotot, ami kb. 3 éve tart. Van itt olyasvalaki akinek sikerült valahogyan ebből kigyógyulni? Mit csináljak? Tudtok tanácsot adni?

2018. ápr. 24. 20:13
1 2
 1/14 AchromaticSmarties ***** válasza:
83%
Úgy, mint a fingot.
2018. ápr. 24. 20:15
 2/14 A kérdező kommentje:

Akkor már jó hosszú ideje fingok...

Szerinted még mennyi gáz maradt bennem?:D

Lehet viccesre kellene venni, akkor könnyebben menne a feledés...

2018. ápr. 24. 20:18
 3/14 anonim ***** válasza:
79%

Rátaláltál a cikkre, ötös. El is tudtad olvasni? Ott van a fő cím pirossal kiemelve: Mit tehetünk? Meg: Gyógyír.

Szépen elolvasod párszor, értelmezed, gyakorlod. És voálá: nincs plátói szerelmed. :)

Tudnak ám ezek a női magazinok, bízd csak bátran rá magadat. :))

2018. ápr. 24. 20:23
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell erőltetni a felejtést, mert akkor is rá gondolsz, hogy hogyan felejtsd el....Ördögi kör:) Különben, sokan voltak hasonló helyzetben. Szerintem, ha tudsz magadon nevetni, az sokat segít.
2018. ápr. 24. 20:25
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Idősebbek is átélik, a cikk egyébként nem rossz, szóval gondold át a te eseted, és alkalmazd az olvasottakat.
2018. ápr. 24. 20:27
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

Igen ezt a cikket mostantól mindennap el fogom olvasni.

Leírva olyan könnyűnek tűnik, a valóságban mégis más...

Valószínűleg ennek mindkét nemnél működnie kell.Ugye! Akkor hát nekivágok, próbálok a továbbiakban nem szomorkodni miatta.

2018. ápr. 24. 20:28
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Hát, nekem az a tapasztalatom, hogy egy hatásos mód van rá. Mással felejteni majd. Az hogy erőlteted és keresel valakit, vagy majd előbb-utóbb találsz, az már a te dolgod. :) Ilyen "gondolati terápiák" totálisan hatástalanok sőt még ártanak, mert annál is többet gondolsz rá. Ahogy a cikkben is szerepel a legtöbb amit tehetsz, járj el szórakozni, társaságba és járj nyitott szemmel!
2018. ápr. 24. 20:29
 8/14 anonim ***** válasza:
39%
Amúgy mi az ok, amiért nem jöhet össze?
2018. ápr. 24. 20:29
 9/14 anonim ***** válasza:
94%
Amíg feledni vágysz, addig emlékezel...
2018. ápr. 24. 20:31
 10/14 A kérdező kommentje:

Egyszerű az oka: elutasítás

Hiába törődtem bele,az érzésem felé kicsit sem csökkent...

Igen,midegy milyen elfoglaltságot találok ki (ismerkedés,hobbi), csak ne nézzek vissza,olyan mintha egy helybe ragadtam volna...

Kapaszkodnék egy láthatatlan ághoz. Tényleg el kell rugaszkodnom, le kell terhelni mással az agyam, el kell foglalni magam mindegy mivel, olyan sokféle dolog van,valahogyan a gondolataimat kell elterelnem róla.

2018. ápr. 24. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!